Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (562)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další parodie, kdy si nejspíš tvůrci mysleli, jak to bude náramně vtipné. Ale není!!! A to tak, že skoro vůbec. Je to spíš trapné a některé scény jsou už okoukané, tudíž je to zároveň i neoriginální. Jedinou pozitivní věc je, že jde o parodii na comicsy, což ještě zatím nikdo nenatočil, pokud dobře vím. Samozřejmně zase až tak trapné, že bych se ani jednou nezasmál to není, protože scéna s BreakDancem na zdi mně opravdu pobavila. Některé hlášky byli docela taky slušné ( " Máme tady děti, které umí chodit skrze zdi. Máme také děti, které si myslí, že umějí chodit skrze zdi.") Herecké výkony nic moc, hlavní hrdina je nemastný neslaný. Alespoň je tu Christopher McDonald, jehož mám jako herce rád, i když nikdy nehrál v ničem pořádném. A nebyl by to parodie, kdyby zde nebyl Leslie Nielsen. Celkově ubohá a trápná záležitost, ale určitě lepší Meet the Spartans!!! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem zdrhnul z práce a vůbec toho nelituju. Krom vtipu dávkovaného v předvánočních prémiích moje eventuální výčitky svědomí poslala k ledu deštivá scéna v zapadlé ulici, při které se celý můj svět smrsknul na bradavky Sáry Paxton. Vašich 49% si namažte na chleba a udavte se jimi, vy kakabusové zatrolení, škarohlídi darebáčtí, vy přetrhdíla přemoudřelá, holoto jedna zakaboněná! (Filmfest Hurghada 2012, 61/67) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $25,881,068Tržby Celosvetovo $71,237,351Tržby za predaj DVD v USA $12,019,434 //počet predaných kusov 620,777║ Občas trápne, občas zbytočne nechutné fóry ale nájde sa tu aj niekoľko slušne zábavných scén ale druhý krát by som sa k tejto komédii už nevracal. /40%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně nevyvážená parodie, ty věčné údivné pohledy hlavní postavy mě dokonale iritovaly. Ten kluk se divil snad všemu a pořád. Humorné situace se s pravidelností střídají s těmi hodně trapnými. Velmi mě pobavil Jeffrey Tambor v roli lékaře, kterak pečlivě vysvětluje Rickovi, že musí dědečka ušetřit špatných zpráv a pak na Leslie Nielsena sám vysype jednu hrůzu za druhou. Takových povedených situací není mnoho a po většinu času spíše sledujeme laciný fekální humor. Série Scary Movie je určitě povedenější. 40% ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Slabý pokus o paródiu, ktorá síce ma pár zábavných momentov(“Take it all bitch!”; spiderman kiss), ale prevažujú trápne, pri ktorých sa chytáte za hlavu. Celkovo sa nebolo skoro vôbec na čom smiať(o nejakom väčšom zasmiatí nemôže byť ani reč) a tak sa mi zdá, že časy vtipných paródii sú už dávno preč(naposledy sa mi ešte ako tak páčilo Scary movie 4), ale tých ultratrápnych je čím ďalej, tým viac(Epic movie, Date movie...). Škoda. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Film původně režíroval David Zucker, ale pak se režie ujal Craig Mazin. Původní název byl "Superhero!", ale nakonec byl film nazván Superhero Movie. (Danny F.)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno