Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

juta 

všechny recenze uživatele

Suprparodie, která naprosto úžasně ubíhá a pokaždé dokonale rozkmitá mé koutky úst. Je supr, že tu nejsou žádná hluchá místa, každou chvíli se tu něco děje a bez žádných trapných chvilek. Rozhodně jedna z nejlepších parodií, která kdy byla natočena. Když si chcete zlepšit náladu, tak tohle je jasná volba. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

V TV jsem na to zahlíd ukázku a přišlo mi to jako docela slušná prdel, tak jsem na to kouknul a i když je to dost často i trapný a nezapře to podobný kvality jako má spousta předchozích retardovaných parodií tohohle typu, tak nakonec jsem se u toho stejně docela pobavil a některý scény prostě byly vtipný nebo respektive mně přišly vtipný. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Jeden z prípadov, keď je predloha dosť silná (a hlavne vhodná) na to, aby strpela komediálny remake tohoto typu. Jeden z mála prípadov, kde som sa miestami aj zabavil, a nemusel som film dopozerávať na desať krát, ako tomu bolo napríklad u This is Sparta (paródia 300). Superhrdina neohúri, a urazí len miestami. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Za rok vzniká několik parodii, tak není divu, že tvůrcům dochází dech, tentokrát se vrhlo na zesměšnění akčních hrdinů. Popravdě, zase tak hrozný to opravdu nebylo. A kdyby byly vynechány fekální scény, stále omílajíci se vtípky, ohodnotil bych lépe, ale tohle zase spadá do průměru. Zrovna moc nepobaví, ale neurazí. Parkrát jsem se zasmál, kamarád Troyi byl nadupanej, Sara Paxton kočka a minutáž perfektní. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Není to tak hrozné, jako nedávno shlédnuté Tohle je Sparta!, nicméně pořád podprůměrná parodie, parodující především Spidermana, v menší míře X-meny a v ještě menší míře ostatní komiksové filmy o superhrdinech. Většinou jsou fóry dosti trapné, ale pár dobrých se najde a nejednou jsem se dobře zasmál, protože Superhrdina nesází jen na fekální vtípky jako jinde. (4/10) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Drake Bell, ktorý v tomto filme Spider-Mana paroduje, mu o niekoľko rokov neskôr prepožičal svoj hlas v animovanom seriáli Ultimate Spider-Man (od r. 2011). (Macejko)
  • Film původně režíroval David Zucker, ale pak se režie ujal Craig Mazin. Původní název byl "Superhero!", ale nakonec byl film nazván Superhero Movie. (Danny F.)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama