Reklama

Reklama

Hrátky s nebezpečím

(TV film)
  • Kanada Flirting with Danger (více)

Obsahy(1)

Právník Rafe Marino začne mít při zkoumání důkazů z vyšetřování smrti svého nejlepšího přítele Tommyho záhy pochyby, že kamarád opravdu zemřel na obyčejný infarkt. Jeho vlastní pátrání navíc komplikuje to, když mu do cesty vstoupí atraktivní osudová žena, s níž se zaplete. Dostat se k pravdě je nejen obtížné, ale i životu nebezpečné... (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

type_B odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem teda viděl i tenhle skvost. Celou dobu jsem předpokládal, že je to nějaký italský film řízlý poetikou Rosamundy Pilcher. Je evidentní, že tvůrci nikdy neslyšeli Škvoreckého pravidlo, které zakazuje míchat detektivku a jiné žánry. Obzvláště ne romantické a milostné! Výsledkem je pak absolutně nudný a utahaný film s celkem dobře očekávatelným závěrem. Psal jsem u toho projekt do školy a i tak mě to vyloženě štvalo. Fuj kanadským trillerům podobné provenience! ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to prvoplánové a nijak extrémně vás to ničím nešokuje. Ale 35% je naprostý nesmysl. Určitě je to béčko, které se dá v pohodě dokoukat do konce a nijak moc se nudit nebudete. James Thomas je docela sympaťák, Charisma Carpenter je sice naprosto hrozná herečka, ale vlastně tady to ničemu nevadilo. Richard Roy tyhle B-krimošky docela umí. Na dlouhou nudu docela dobré řešení. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych mít Charisma jako květinka Carpenterová. Rohlíkem se obyčejně opít nenechám, ale svůdným dekoltem vždycky aneb po týdnu bez sexu jasné dvě hvězdy, jinak těžko říct... ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Ó Kanado zaslíbená! Mlékem a strdím oplévajcí. Země, kde všichni jezděj ve sportovních kabrioletech, všechny ženy jsou modelky a bydlí se v obřích, moderně zařízených sídlech. Jo a taky se tam točej naprosto blbý televizní demence bez špetky napětí. "Hrátky s nebezpečím" působí na první pohled jako lacinej erotickej blábol na pozdní promítací časy - tentokrát ovšem ve variantě ultrasoft porno, kde sex spočívá v hlazení po zádech a vcelku vohyzdná famme fatale si při častých muchlovačkách ani nesundá šprndu. A já se tedy ptám "na co se v tomhle filmu máme dívat, když nám nechtěj ukázat ani full frontal nudity!?" Kvůli příběhu nebo hereckým "olympijským výkonům" totiž nemá cenu zvednout oči od novin. Závěr dvěma slovama: Javorovej Blivajz! (a ne že by to ty případný vystrčený ponoukadla nějak zachránily!) ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Slabý čajíček podobně laděných snímků. Táhne se to, jako nechci říct co, a snad jen pár hezkých ženských to zachraňuje. Ta se však stydí cokoli ukázat a tak z toho nevznikl ani eroticky laděný snímek. Bohužel příběh je tak slabý, že nestojí za pozornost. Já vydržel padesát minut. 201311095000/0000/0000 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama