Reklama

Reklama

Mike a jeho přítelkyně Sheryl se vydávají z Virginie do státního parku Lake Kimbrabow v Západní Virginii, kde chtějí kempovat v lesích a užít si turistiku. Zeptají se na cestu místního hlídače a ten jim poradí, aby jeli po Donner Trail nebo Willow Creek Bridge. Pak ale Mike potká na křižovatce místní obyvatelku Idu Foresterovou, která jim řekne, že v Timber Falls je překrásná krajina a nádherné vodopády a dvojice se rozhodne tam jet. Narazí na potížisty Brodyho, Darrylaa Lonnieho a Sheryl přesvědčí Mikea, aby se zbavil nábojů, které má v revolveru. Utáboří se, ráno je však Sheryl při koupání v nedalekém jezeře unesena. Zoufalý Mike ji hledá a nachází rodinu vyšinutých náboženských fanatiků, kteří jejich prostřednictvím chtějí zplodit dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Klasický hixploitation o mladém páru, který si vyrazí na tůru někam do CHKO USA, aby po chvíli pocítil pohostinnosti místních domorodých vidláků, přičemž jednoho z nich to trefilo kompletně, další dva potom políbil trochu víc Pánbíček, takže ty to trefilo jen mentálně. Začátek filmu je super, kdy se nejde přímo na věc, což oceňuji, druhá polovina se snaží být spíše "sick" a vyvolat nějaké to znepokojení, ale musím přiznat, že tato stránka filmu má celkem zvlhlý prach. Na mladý pár se dívalo pěkně, obzvlášť na Briannu Brown. Dávám slabší 4*, protože tomu určitě pár věcí schází, na druhou stranu v porovnání s miliontýma pokračováníma Pachů krve, Okatých hor apod. si to stojí dost slušně. 70% ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Super horor. Náhodou jsem na něj narazil při přepínání mezi kanály a už jsem vydržel až do konce. Zkrátka mě to usadilo do křesla. Čekal jsem další bezduchý krvák a místo toho jsem dostal napínavou řežbu a fanatických psychopatech, kteří nemůžou mít dítě, a tak si našli zajímavý způsob, jak si ho pořídit. Určitě všem doporučuji. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Popravdě nejsem úplně nadšený, ale ani né extra zklamaný. Průběh filmu hlavně do poloviny je velice průhledný a předvídatelný. Malinko mě zklamala i kamera, která po většinu filmu si drží svůj styl a pak z ničeho nic vytasí jakési zoomové manévry, které vyloženě do daného obrazového stylu nezapadají. Avšak hudbu musím pochválit. Je přesná, umí situaci zdramatizovat i uklidnit přesně na místech, kde to tak taky cítím, takže velké plus! Pochválit bych chtěl i scénář, který mě mile překvapil. Věty a dialogy byli vymyšleny vhodně a poměrně věrohodně. Co se týče děje, tak je poněkud zvrácený a na můj vkus příliš náboženský, ale to se dá nějak vstřebat. Co se však nedá vstřebat je konec, který zavání béčkovostí. Celkově tedy když zvážím klady i zápory, tak se dostanu do průměru, tudíž 3 hvězdičky a doporučení jen skalním fanouškům hororů. Běžný divák asi skákat radostí nebude. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

klasické běhání po lese, páreček fanatických záporňáků, no nic nového pod sluncem... trochu mi při filmu naskakovalo téma mučedníků, tedy samozřejmě jen částečně tematicky... nicméně ono to mělo docela slušnou atmosféru. ale proč, proč to muselo skončit takhle?! za to fakt úplně zbytečně hvězda dolů... 60% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Svobodní se pelešili, po svatbě už nehřešili.“ Sheryl měla plán. Odtáhnout Mika z posilovny do buranských lesů, ve spodním prádélku se vyválet v jehličí, pak si zajezdit nahá aka lady Godiva na koni, resp. „na koníčka“ a až bude miláček vzdychat pod ní (protože zadkem v mraveništi), požádá ho, aby ji požádal o ruku. Třeba se ten váhavý kůň rozhoupe. S čím nepočítala byla Ajda a její chajda. OKÉNKO CHALOUPKY: [][] Co skrz něj vidíme? [][] Imbecilní pacifistku Sheryl, nutící Mikeho zahodit náboje z revolveru, navíc po zážitku „tři burani s flintou slintali nad mým tělem.“ [][] Bohabojnost pravidelných čtenářů Bible. [][] Romantické ANO skrz roubíky v ústech. [][] Ponk s nářadím a svěrákem, nezbytným k ohýbání Písma svatého. [][] Inseminační vidlácko gynekologickou kozu, pro plnění tzv. manželských povinností. [][] Libového vepřového fešáka s rozštěpem jako kráva. [][] Rozpálená značkovací železa na vzpurný dobytek. [][] Plemenného býka Mikeho, s krédem „sex před svatbou je cool, po svatbě šuká jen vůl.“ [][] A co na to hostitelka Ajda? „Ta hříšná čárečka nám udělala čáru přes rozpočet, Bože můj!“ Mravokárný horor, víceúčelový srp a trpký čaj s pupalkou. Dejte si taky, tři šálky. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama