Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komety jsou strašně krásné přírodní jevy, které se dají využít ke spoustě věcí. Když neberu v potaz maličkosti typu zničení Země, tak se komety hodí k mezihvězdnému transportu dokonale. Toho využijí zvlášť divné formy parazitů, kteří si koupili lístek „směr Země“. Tak se jednoho večera lehce stane, že kometa při průletu atmosférou uvolní své obyvatele na povrch zemský, kde začnou tropit pěknou paseku. Nejprve změní drtivou část populace na nemyslící zombies a posléze se chtějí rozmnožit a transformovat, aby Zemi zabraly pro sebe. Jenže početná a chrabrá skupinka přeživších ukrytá v radarové stanici má kořínek tužší, než by si vetřelci/zombies přáli. Boj o místo na Zemi právě začíná… (t_gon)

(více)

Recenze (3)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ačkoli to byla hrozná kravina, dalo se to vcelku bez problémů sledovat (za to ta jedna hvězdička). Postavy se zde chovají jako naprostí tupci, scénář je úsměvný a vzhled zombíků hrubě nedostačující (člověk s krvavou skvrnou kolem úst = zombík). Obzvlášť komický byl závěr, hlavně zneškodnění nakaženého ve sklepě. Na druhou stranu pár scén k mému úžasu obsahovalo náznaky atmosféry a jedna byla až překvapivě nechutná. Hodnocení asi 30%. PS: Proboha proč ten černoch nosil růžové tričko...? ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Podprůměrnej zombie horor, na kterým je nejzajímavější, že ho produkoval Kurt Anderson, producentskej král karate video béček ze začátku 90. let. Jinak režisér a scenárista v jedný osobě, Jake Kennedy, se snažil vnést do příběhu nový prvky, ale neuspěl. Parazit, co mění lidi v zombíky a ovládá je, ve výsledku vyznívá spíš legračně. Dny temnoty jsou tak něco mezi Úsvitem mrtvých a Vládci loutek. Postavy se chovají nelogicky, dialogy jsou často hrozný a co je nejhorší, zombíci jsou nevěrohodný. Celkově koukatelný, ale za pět minut na to člověk zapomene. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Jako seriózní film odpad!, jako amatérský film, co jste natočili s kamarády na jedné opuštěné stanici v horách vcelku slušné. Film balancuje na hraně mezi vážností, která ho ale strhává dolů, a na hraně komedie (viz. to růžové triko JASMe :-), která dokáže částečně zakrýt nedostatky, ale ne všechny, které tady jsou. ()

Reklama

Reklama