Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři vysokoškolští kamarádi vyrazí se svým učitelem na jih Floridy, aby dostali zápočet do biologie. Jejich oficiálním úkolem je zkoumání úhořů. Až příliš pozdě zjistí že pravým důvodem jejich cesty je chycení geneticky vytvořeného superúhoře, který je dílem jejich profesora. Do souboje na život a na smrt se ještě zamotá útěk několika trestanců. Lov může začít. (topr harley)

(více)

Recenze (5)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Razortooth je film, při jehož sledování se u mne střídaly pocity pobavení, nevěřícnosti a rozčarování. Pobavení nad ochotnickými výkony herců, nevěřícnost kvůli tomu, co všechno dokáže scénárista vytvořit, a rozčarování až nepříčetnost kvůli tomu, že má někdo troufalost to natočit a následně to předhodit divákovi. Prostě k ději a hercům nemá cenu psát nic víc, než že jsou hrozní. A to nejlepší nakonec. Nejdůležitější součástí každého monster-filmu je samozřejmě příšera. Zde se jedná o obří zmutované úhoře, kteří číhají na své oběti ve vodě, za křovím, v pokoji, ale nejčastěji v korunách stromů... Kvalita jejich zpracování se pohybuje někde mezi záměrnou parodií a několik desítek let starým filmem. Závěrečný souboj muže proti "muži" ve mně vyvolal záchvat smíchu, který mi vydržel až do titulků, a stal se tak jediným důvodem, proč si tento film budu ještě asi tak dva dny pamatovat. Nebrat! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No... režisér mal očividne zmysel pre humor. Normálne zvyknem horory takéhoto typu hádzať rovno do odpadu, ale tentokrát to neurobím. Toto je proste film, ktorý je tak neskutočne hlúpy, až je dobrý, a veľa ich zrovna nie je. Jednoducho som sa od začiatku do konca dobre bavil. Neskutočne smiešny bol ten úhor, dokonca mal taký kamarátsky pohľad. J*A*S*M, práve za tie záchvaty smiechu dávam sympatickú troječku, neber to tak vážne! ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Celkom dobré monster Béčko (Céčko). Tieto filmy sú hlavne o tom ako sú spravené monštrá. Tu bolo po technickej stránke celkom dobré, až na tú vypatlanú tvár a pár príliš umelo vyzerajúcich záberov. Postavy sú rozdelené na tri skupiny: Väzni na úteku (nevýrazní), Štáb vedcov (blbci, blé vtipy) a obyvatelia mestečka (žena s prdiacim psom, ...) a šerif (ktorý hrá na harmonike). Na filme sa dá veru občas zasmiať, či už nad nejakým vtipom, alebo nad jeho trápnosťou, no žiadny hororový fanúšik nebude sklamaný gore efektami, alebo množstvom vrážd... 50%. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Jedno z těch lepších céček na téma lidožravé potvory vs. nevinní obyvatelé. Efekty ujdou, zápletka je zábavně blbá, hlavní monstrum má pár šílených vlastností (změna velikosti podle potřeby, nezničitelnost, pohyb ve vodě, po souši i stromech!!!) a nuda to vlastně taky není. ()

Rastamania 

všechny recenze uživatele

Převést kvalitu tohohle filmu do řemesla víc obecně známého ... řekl bych třeba, že to je jako jít k zubaři a probrat se bez koulí a s vyraženým okem. A o 30kč lehčí, samozřejmě ))) Je to sice hrozný, ale minimálně pro všechny ostatní hrozná prdel ))) ()

Reklama

Reklama