Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paul (Rob Schneider) je obyčajný človek, ktorý je už na konci so silami a na pokraji nervového zrútenia. Nenávidí svoju prácu, nerozumie si s matkou, jeho krásna manželka ho opustila, a jeho brat, budhistický mních, mu neustále pripomína jeho nedostatky. Nikto z nich však netuší, že Paulov život sa už čoskoro zmení, a to vo veľkom štýle. (misterz)

(více)

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasický prípad filmu v ktorom sa chce bláznivý komik predviesť, že vie aj seriózne hrať. A tak je totálne utlmený a tým pádom nudný a nezaujímavý. Až si celý film prajete, aby bol film o niekom inom. Napríklad o Buscemiho vedľajšej postave budhistu. 2/10. ()

gachik 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider patří mezi mé velké oblíbence a na tenhle film jsem se vcelku těšil. Bohužel se nejedná o další z řady komedií s jeho osobitým humorem. Rob se patrně rozhodl ukázat světu, že dokáže natočit i vážný film a zahrát vážnou postavu. Je pravda, že role alkoholika, hledajícího smysl života, mi byla svým způsobem blízká, ale nic to nemění na tom, že jsem se většinu filmu nudil. Příběh samotný mě nijak nezaujal, pár úsměvných momentů a Steve Buscemi v roli bratra-budhisty to nijak nezachraňuje. Váhal jsem, jestli mám dát dvě nebo tři hvězdičky, nakonec jsem se kvůli sympatiím k Robovi přiklonil ke třem, ale myslím, že k filmu se už vracet nebudu. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

V podstatě mě uspokojilo jen to, že to dobře dopadlo. To prozradit můžu, ona alespoň jedna pozitivní zpráva může dopomoci k dalším divákům. Jenže to je sakra málo! Jinak je celý film uplně o ničem, pokud tedy nepočítám alkoholika Roba Schneidera hledajícího sama sebe. On vlastně celý smysl příběhu je hodně plitký a zbytečný, absolutně postrádající alespoň špetku humoru. Takže zaměření JE spíše dramatické, ale člověku citově volné. Příště bude stačit přírodopisný dokument v doprovodu Caroliny Gómez 20% ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama