Reklama

Reklama

Návrat domů

Trailer

Obsahy(1)

Mike (Matt Long), fotbalová hvězda malého městečka, který dostal stipendium na univerzitě, se vrací přes vánoční prázdniny domů, aby představil rodičům novou přítelkyni Elizabeth (Jessica Stroup). Všichni jsou mile překvapeni, až na Shelby (Mischa Barton), bývalou Mikeovu přítelkyni. Ta je zdrcena a odmítá uvěřit, že v Mikeově náručí už není ona, ale jiná dívka. Zoufale se snaží o to, aby Elizabeth zmizela z dohledu. Poté, co po děsivé autonehodě zraněná Elizabeth zůstane napospas Shelby, se rozpoutá peklo. Shelby chce Mika zpět a je ochotna udělat pro to všechno. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Tak nevim, co to ma společného s hororem. Normalní thriller, který je poněkud bez života. Čekal jsem větši trýzněni. Zas na druhou stranu to by se mi Misha možna zprotivila. V takovéto roli mi vůbec nesedí. Ikdyž v pár scénach byla hodně sexy. Do budoucna ji přeji obsazení spíše v romantických komediích než ve filmech takového typu. Jinak film průměrný, za podivání určitě nic nedáte. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý thriller, ktorý si hodnotenie odpad určite nezaslúži, nie je to zlé a za pozretie rozhodne stojí. Chýbalo mi tam trošku viac napätia, s ktorým sa dosť šetrilo. Ale Mischa Barton ako psychopatka bola výborná, aj celé herecké obsadenie bolo zaujímavé. Škoda, škoda toho scenára mohol to byť oveľa lepší film. 60% ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Takový zbytečný televizní thriller, který vám možná utkví v hlavě jen díky tomu, jak moc připomíná Misery nechce zemřít... Film je mnohem nudnější a herecké výkony o několik tříd horší... U Misery chápu, proč držela Paula Sheldona, ale proč Shellby drží novou přítelkyni svého bývalého přítele. když ji musí být jasné, že ji nikdy nebude moct propustit??? Že ji bude muset zabít??? Tak proč to neudělat hned a nezakopat ji někde v lese... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to další film z kategorie "neurazí, nenadchne", který má obšlehnutý námět ze slavnějších filmů (třeba z Misery, že...), ale kruci, kéž by ostatní filmy z téhle kategorie vypadaly minimálně takhle. Návrat domů sice měl být odvážnější, působí průměrně a má i nelogičnosti, ale zase má slušnou atmosféru, nejednu napínavou scénu a dívalo se mi na to dobře. I ty postavy jsou trochu promyšlenější, než jsem očekával. Znova bych se na to už asi nepodíval, ale špatný ten film rozhodně není. 3* ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Zase dalsi film, kde je napisane ze je to horor. Je to skor obycajny thriller v ktorom ide o ziarlivost jednej zenskej voci druhej a robi vsetko pre to aby jej frajera ziskala spat na svoju stranu, pretoze on bol jej frajerom kedysi davnejsie. Film nedisponuje moc velkou atmosferou, ze by ste ho sledovali s napatim az do konca. Sem tam sa aj ta atmosfera objavila, ale nie je jej prilis vela. Vo filme co ma najviac zaujalo bolo asi to vaznenie zeny v dome, ale vacsinou to bola len nuda. A jedno zatatie sekery do policajta asi bolo to najlepsie z celeho filmu, co ma asi najviac potesilo. Zhruba je to tuctovy thriller, ktorych je obrovske mnozstvo vo svete. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený v metropolitnej oblasti Pittsburghu. Produkčnú spoločnosť Paper Street Films so sídlom v New Yorku tento región pritiahol do regiónu kvôli programu daňových stimulov pre filmy v Pensylvánii. Natáčanie prebiehalo od decembra 2007 do 18. januára 2008. (Arsenal83)
  • Film bol slabo prijatý kritikmi, ale bol úspešný a zarobil 8,5 milióna dolárov oproti rozpočtu 1,5 milióna dolárov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama