Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Surfařský král Steve Addington (Matthew McConaughey) se právě vrátil ze surfování na těch nejúžasnějších plážích světa. Doma v Malibu ale zjištuje, že staré časy jsou ty tam. Jeho společník Jack Mayweather (Woody Harrelson) je v dluzích až po uši, obchodní partneři se náhle vypařili a Steve se tak ocitá zcela bez prostředků. Toho chce využít televizní producent Eddie Zarno (Jeffrey Nordling), který Addingtona přemlouvá k účasti ve své reality show "Free Surfer" a používá k přesvědčování ne zrovna nejčistší metody. Addington však bezprecedentnímu nátlaku dlouho odmítá podlehnout. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková pohodička s naprosto vymletým a pohodovým Matthewem McConaugheym, kterej tak v 98% filmu vůbec netuší která bije a kažýdmu řiká dude a hodinu ze stopáže čeká na vlny a odmítá podepsat smlouvu, což je taky asi největší problém filmu, na to aby to byl dobrej film příběhově, tak tomu schází pořádnej příběh a aby to byla surfařská letní pohodovka, tak tam neni téměř žádný surfování, takže je to akorát taková McConaugheyho předváděčka opálení a vypracovanýho těla, což mě moc nebralo, ovšem lepší to bylo, když tam pobíhalo asi tak 100 holek nahoře bez, to už sem se, prosim pěkně, bavil daleko víc ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Bavilo děsně moc a to nesurfuju (jsem vůbec normální? :)) .. pro ten nádherný sport, pro ty vlny a touze po svobodě, které je jak koukám ve vlnách víc než dost. Moc ráda na tuhle komedii koukám v časech, kdy je za okny kopa sněhu. Jo a nakonec, cením si filmu o to víc, že Matthew tady nemusel hrát, protože surf je kus jeho srdce, což bylo hodně vidět.. ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

O cem ze to bylo? Pro nesurfare (ale ze jich v Cechach je co?) to je priserny blabol, podle me to musi byt i pro surfare hrozny blabol, kdyz se tam poradne nesurfuje. Nezaznamenal jsem vyraznejsi pribeh, zapletku ani srandu. Jen spousta huleni, slunicka a pisku. To jsem si mohl natocit svoji dovolenou na Machove jezere a vyslo by to nastejno. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Předesílám, že film bude asi bavit jen ty, kteří mají rádi lidi, trávu a svobodu. Nemá to totiž ani děj, ani smysl. Je to jen nálada, výkřik. Skvělá hudba. Pro mne osobně moc veliké zlepšení dnes mizerné nálady, která se dostala z nuly na desítku během půl hodiny. Už nevidím nic černě, zas mě všecko baví. Někdy se musí holt vydržet čekat na ty správné vlny trochu dýl, ale nakonec se vždycky vyčasí a stojí to zase za život....85% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, který by vůbec nemusel vzniknout, 80 minut z celého snímku bych označila za ztrátu času a lituji, že jsem ten čas tomu věnovala. Za těch zbylých 5 minut je jedna hvězdička a to kvůli hlavní postavě, která se nezaprodala, i když bylo nejhůře. Ale stejně si myslím, že film vznikl jen proto, že Matthew McConaughey neměl, co dělat. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu je po titulcích ještě jedna scéna. (Atjov91)
  • Woody Harrelson nazval práci na tomhle snímku "nejlepší (ne)prací, kterou kdy dělal". (žvanimírek)

Reklama

Reklama