Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování fimu „Reeker“ z roku 2005. Nyní se akce filmu odehrává u přepadení kasína, které vede Danny Oceans. Po loupeži bude muset on utéct před šerifem a jeho synem, kteří se rozhodli dostat zloděje. (LIVINGDEAD)

Recenze (33)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo viděl první díl, se bude u dvojky nudit. Ten, kdo ho neviděl, nebude zpočátku vůbec chápat, co se to tam děje. Film pracuje s divákem, který je obeznámen s pointou prvního snímku, ale nabízí mu vlastně totéž co v předcházející části, jenom trochu pozměněně. A na závěr opět proběhne monumentální odkrytí té samé pointy jako minule, o které už ale divák ví od začátku. Tak trochu nechápu smysl tohoto pokračování. Název (No Man's Land: The Rise of Reeker) dává tušit, že se dočkáme odhalení vzniku Reekera - tak se také stane, ale tahle část děje je odbyta hned v úvodních deseti minutách, zbytek je už právě jenom kopií původního filmu. Poslední scéna (docela povedená, beru ji jako hlavní - jedinou novou - pointu) dává tušit další pokračování. No snad se příště dočkáme zásadnějších změn. 50% ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Nejde o nic převratného, No Man's Land je jen jakýmsi remixem jedničky - stejná dějová osnova, totožný závěr,...ale pro tentokrát režisér přidává dost ujeté scény, až chvílemi přemýšlíte o jeho střízlivosti. Pokud hledáte ryzí digitální béčko není nic vhodnějšího, než se pobavit touto věcí. Nudit se nebudete. 6/10 ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Cítíte to?-Mam rýmu.-Nemam nos.- Jedničku si nepamatuji vůbec, ale dle komentáře mne vůbec nenadchla. Pokračování se mi docela líbilo, i když směrem k závěru, přestože člověk už věděl, že se postavy nacházejí mezi světy, byť přímo očistec to nebyl, se z toho stal docela bizár. Triky vcelku dobré, dojde i na krev - trubka v břiše a vivisekce asi vedou. A přese všechen zmatek se děj hrne překotně dopředu, tudíž divák nemusí moc přemýšlet, proč a co se děje. Znetvořených mrtvol je nakonec požehnaně! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem skuhral, že se tam dlouho „nic neděje“, abych pak zjistil, že ta část filmu, v níž se „nic nedělo“ byla mnohem lepší a zajímavější než ta, v níž se konečně začalo „něco dít“. Směšněji působícího horrorového záporáka jsem už dlouho neviděl. V kombinaci s hloupým scénářem a spoustou samoúčelných akcí z toho film nevychází moc dobře a nepomáhá tomu ani závěrečný „něco jako pointozvrat“ a už vůbec ne úplně závěrečná „continued“ scéna. Jo, stříká tu hodně krve a je tu poměrně dost mrtvých, lidé ale umírají jaksi náhodně a naprosto neúčelně, jako by si scénárista řekl „už dlouho nikdo neumřel, tak někoho nechám zabít“ a hodil si kostkou, kdo z dosud žijících to asi bude a nechal u toho prolít nějaký ten decilitr krve. Jenže i přesto to působí (jako mnoho podobných horrorů nultých let nového století) jaksi sterilně. Nějaké pozitivum? Jo, ty dvě herečky jsou fakt kočičky... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Toto pokračovanie uspokojí len málokoho. Jednotka bola príjemným prekvapením ktorá fungovala vďaka tomu že sme nevedeli o čo šlo a tým pádom to bolo aj napínavé a pointa filmu len prispela k spokojnosti i keď originálna nebola ale to od neznámeho béčka ani nikto nečaká. Na dvojke je zaujímavý hlavne začiatok – vznik Reekera, nasledujúci príbeh odohrávajúci sa po rokoch kráča v šľapajách príbehu jednotky čo je problém pretože kto ju videl (ale zrejme aj ten čo ju nevidel) tentoraz vytuší koniec (s rovnakou pointou). Pozerateľné ale neprekvapí. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama