Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování fimu „Reeker“ z roku 2005. Nyní se akce filmu odehrává u přepadení kasína, které vede Danny Oceans. Po loupeži bude muset on utéct před šerifem a jeho synem, kteří se rozhodli dostat zloděje. (LIVINGDEAD)

Recenze (33)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Cítíte to?-Mam rýmu.-Nemam nos.- Jedničku si nepamatuji vůbec, ale dle komentáře mne vůbec nenadchla. Pokračování se mi docela líbilo, i když směrem k závěru, přestože člověk už věděl, že se postavy nacházejí mezi světy, byť přímo očistec to nebyl, se z toho stal docela bizár. Triky vcelku dobré, dojde i na krev - trubka v břiše a vivisekce asi vedou. A přese všechen zmatek se děj hrne překotně dopředu, tudíž divák nemusí moc přemýšlet, proč a co se děje. Znetvořených mrtvol je nakonec požehnaně! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo viděl první díl, se bude u dvojky nudit. Ten, kdo ho neviděl, nebude zpočátku vůbec chápat, co se to tam děje. Film pracuje s divákem, který je obeznámen s pointou prvního snímku, ale nabízí mu vlastně totéž co v předcházející části, jenom trochu pozměněně. A na závěr opět proběhne monumentální odkrytí té samé pointy jako minule, o které už ale divák ví od začátku. Tak trochu nechápu smysl tohoto pokračování. Název (No Man's Land: The Rise of Reeker) dává tušit, že se dočkáme odhalení vzniku Reekera - tak se také stane, ale tahle část děje je odbyta hned v úvodních deseti minutách, zbytek je už právě jenom kopií původního filmu. Poslední scéna (docela povedená, beru ji jako hlavní - jedinou novou - pointu) dává tušit další pokračování. No snad se příště dočkáme zásadnějších změn. 50% ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

Nejde o nic převratného, No Man's Land je jen jakýmsi remixem jedničky - stejná dějová osnova, totožný závěr,...ale pro tentokrát režisér přidává dost ujeté scény, až chvílemi přemýšlíte o jeho střízlivosti. Pokud hledáte ryzí digitální béčko není nic vhodnějšího, než se pobavit touto věcí. Nudit se nebudete. 6/10 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle se tentokrát nepovedlo. Jednička mě mile překvapila, dvojka se však kvalitou propadla o dvě třídy níž. The Rise of Reeker jen sprostě opakuje to nejzajímavější z předchozího dění. To znamená, že všichni, co viděli první díl a bavil je, tady se musí zákonitě nudit. Samotný Reeker se tu objevuje snad ještě řídčeji, než minule, a svých deset minut slávy si odbude hnedka na začátku. A jeho práce je už taky nezáživná. A když vezmu v potaz, že tu nejsou vidět ani bradavky... zkrátka průser. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem skuhral, že se tam dlouho „nic neděje“, abych pak zjistil, že ta část filmu, v níž se „nic nedělo“ byla mnohem lepší a zajímavější než ta, v níž se konečně začalo „něco dít“. Směšněji působícího horrorového záporáka jsem už dlouho neviděl. V kombinaci s hloupým scénářem a spoustou samoúčelných akcí z toho film nevychází moc dobře a nepomáhá tomu ani závěrečný „něco jako pointozvrat“ a už vůbec ne úplně závěrečná „continued“ scéna. Jo, stříká tu hodně krve a je tu poměrně dost mrtvých, lidé ale umírají jaksi náhodně a naprosto neúčelně, jako by si scénárista řekl „už dlouho nikdo neumřel, tak někoho nechám zabít“ a hodil si kostkou, kdo z dosud žijících to asi bude a nechal u toho prolít nějaký ten decilitr krve. Jenže i přesto to působí (jako mnoho podobných horrorů nultých let nového století) jaksi sterilně. Nějaké pozitivum? Jo, ty dvě herečky jsou fakt kočičky... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama