Reklama

Reklama

Arsenal - 49 The Complete Unbeaten Record

všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2004, 112 min

Obsahy(1)

Sezóna 2003/2004 se navždy zapsala do dějin anglické ligové kopané. Arsenal FC v něm neprohrál ani jeden ligový zápas a spolu se zápasy z minulé a následující sezóny stanovil nový rekord Premier League. Snímek ukazuje, jaké překážky musel tým zdolat, aby došel k tomuto unikátnímu rekordu. (sedlo03)

Recenze (12)

speedy3 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek Arsenalu a tudíž jasná volba 4,5*. Na pět hvězd tomu něco chybí, Arséne's eleven bylo přeci jen lepší, i když je to jiný typ filmu. ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Pro skalního fanouška Arsenalu je tento dokument potěšením pro všechny smysly a přál bych si aby se utvořil nový tým, stejně tak dobrý, jako byla parta okolo Pirese, Henryho, Bergkampa a Ljundberga - to by bylo zase panečku pokoukáníčko! ()

JoseBenes 

všechny recenze uživatele

Jeden z největších úspěchů a výkonů v dějinách sportu, který ještě dlouhou dobu nebude překonán. Dost možná se toho ani nedočkáme. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

WOW, nemusíte mít rád Arsenal, (jakože já mám a to hodně). Ale jedno musíte uznat v té době jsme byly unbeaten. GOONER TILL I DIE ()

dj.kouba 

všechny recenze uživatele

Toz co velice něco říkat.....snad jen We are the Arsenal, we are the best, we are the Arsenal, so fuck off the rest.....c´mon the Gunners yeaah :-) ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Jako dokument to nestálo zase za tolik, pár interview a pohledy lidí do minulosti na "ta" konkrétní utkání. Jako největší mínus jsem bral ale ukázky (replaye) goalu, kdy byly vybrány ne moc detailní záběry, při kterých goal nešlo pořádně ani vidět - bylo to až moc při-zoomované. Každopádně na tomhle jsem vyrůstal 2002-2006. roky kdy jsem koukal na anglickou premier league na galaxii sport, obrovská nostalgie a vzpomínky na dobu která minimálně pro mě byla jednodušší. Henry, Pires, Viera, Bergkamp.. to byly jména co znali i lidé co se fotbalu tolik nevěnovali, to byli lidé co vytvořili 49 zápasový rekord bez prohry. 80% ()

Sirmilano 

všechny recenze uživatele

Co dodat....pro fans Arsenalu vůbec nic a pro nezasvěcené to nemá cenu....tak snad jen pro fans ostatních klubů...v sezoně 2010/11 už jsem zaslechl výkřiky ze strany ManU...ale ani ManU,Barca,Real,Chelsea,Milanske Duo,Pražská "S" a ani nikdo jiný si dovolím tvrdit za dobu co já budu ještě žit toho nikdá nebude. ()

gooner0321 

všechny recenze uživatele

Pre mňa ako fanúšika Arsenalu bol tento dokument samozrejmosťou. Nahliadol som do toľko ospevovanej minulosti, kedy môj milovaný klub nenašiel premožiteľa v 49 ligových zápasoch. Bolo fascinujúce sledovať zostrihy každého jedného z nich a pritom sa kochať skvelým futbalom, ktorý je v podanú The Gunners vždy unikátny. S otvorenými ústami som prežíval každý jeden zápas a na konci som napriek všetkému s napätím dúfal, že sa im podarí dotiahnuť to na 50 ligových zápasov bez prehry. Apelujem na všetkých Goonerov, tento film musíte vidieť! Bez váhania 5/5. ()

Reklama

Reklama