Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 1

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Středoškolský učitel, kterému je diagnostikována smrtelná rakovina, se snaží zajistit finanční budoucnost svojí rodiny výrobou a prodejem pervitinu. (Netflix)

Recenze (68)

Forsberg11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá sezóna má pomerne svižný dej a veľmi zaujímavé príbehové zápletky. Do toho množstvo výrazných a poriadne uletených postáv. Každá akcia nejakej postavy vyvoláva zákonitú reakciu, čím sa stáva príbeh ešte pútavejším. Dej je zasadený do pre mňa mimoriadne zaujímavého prostredia, amerického predmestia. Takže napriek miernym výhradám spokojnosť. Naviac majú epizódy len 45 minút, čo je veľmi príjemné. Som si istý, že v ďalších sériach sa to ešte rozbehne úplne iným tempom. 75 %!! ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 10 letech od prvniho shlednuti jsem to dala znovu a muj nazor zustal stejny, dobry, ale nechytlo me to, nejak me nezajima, jak to bude pokracovat, protoze mi to prijde predvidatelny, takze se necham prekvapit, protoze to je ten duvod, proc jsem tomu dala druhou sanci... Protoze pak se to pry rozjede a lip budu chapat Better Call Saul ()

Reklama

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem no teda tento velehlasný seriál o ktorom som počul chválospevy ako "najlepší seriál na svete", množstvo ocenení a bla bla bla ma po prvej sérii absolútne neuchvátil. Celé je to ako keby rodinná drama s prímesou nejakého rozhodnutia sa hlavnej postavy že zo slušného života si zrazu zrobí "crack house". Ide do toho po hlave a bez najmenšieho tušenia ako sa vo svete zločinu chodí mu to ide až náramne dobre. Jeho motivácia k tomu je síce pomerne rozťahane vysvetlená ale pre mňa stále dosť vlažná. Skyler (manželka Mr. Whitea) je asi najotravnejšou postavou akú som videl za posledný čas a vždy keď sa objavila na obrazovke mal som chuť to pretočiť do ďalšej scény. Dávam tomu šancu že sa to rozhýbe a verím tomu no 1. séria (ktorá je zvyčajne u seriálov najlepšia) v tomto prípade dopadla v mojich očiach katastrofálne. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Dlouhé roky se těším, až si pustím Beaking Bad hezky v klidu za sebou, tahle sekera mě už strašila ve snech a ano, je to jeden z nejlepších seriálů. Perfektně napsaný, výborně zahraný, skvělá jízda, Bryan a Aaron jedou totální bomby, jejich party tak dobré, přirozené, vtipné a silné, že toto se skutečně jen tak nevidí. Těším na další, vím, že to má být velká paráda. ;) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHLAPI VZALI VZOREK Z FILTRU A NAŠLI TEN STEJNEJ 99,1% PERNÍK, TAKŽE BACHA, MÁME TADY NOVÝHO HRÁČE...“   … a tak se z učitele a nositele Nobelovy ceny (za chemii) umělec ve vaření (perníku) stal… Tak v první sérii nejde ani tak o drogy jako o raka. A taky o dokonalým využití znalostí. Poslední díl celkem naláká na to, jak to bude dál. Určo půjdu, ale očekávám svižnější dějový zvraty.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jestli se k perníkovýmu tátovi hodí perníková víla. 2.) Chcu u parchantů vzbudit zájem o chemii. /// Thx za titule „K4rm4d0n“.                PŘÍBĚH ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Galerie (104)

Zajímavosti (41)

  • Dělo Gustav nebylo ve skutečnosti spojeneckými silami zničeno termitem. Německé nacistické síly ho vyhodily do povětří 14. dubna 1945 poblíž Auerbachu v Německu, den před příchodem amerických jednotek. Jeho sesterské dělo Dora potkalo stejný osud o pět dní později poblíž německého Grafenwöhru. (KGBelik)
  • Když Walter (Bryan Cranston) a Jesse (Aaron Paul) vidí, jak kyselina prosakuje stropem a kamera přejde od stropu k podlaze, kde stále hoří, velmi to připomíná scénu z filmu Vetřelec (1979), kdy posádka zjistí, jak Vetřelec utekl. (KGBelik)

Reklama

Reklama