Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 3

(série)
USA, 2010, 10 h 11 min (Minutáž: 47 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Christopher Cousins, Jonathan Banks (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V předchozí řadě skončil Walter White dost nejistě. Ale pro dobro svojí rodiny dál tajně vaří perník. (Netflix)

Recenze (52)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono je to veľmi dobre rozbehnuté. Postavy sa dostávajú do komplikovanejších problémov a zároveň ukazujú silnejšie aspekty ľudskosti. Vzťah medzi Jessem a Walterom je v tomto prípade veľmi kolísavý ale má v sebe všetky prvky mentor- žiak. Koniec a posledné dva dieli krásne vypointované. Vedľajšie postavičky zastávajú silnejšie postavenie a každý nový nepriateľ a prekážka je vďaka scenáristickému majstrovstvu logicky podaná a zmotivovaná. Jedna z tých sérií, ktoré nepoľavujú ani na sekundu. Ukazujú silné charaktery a zároveň sú plné zábavnosti, akcie a drámy. Jeden z najlepších seriálov. 3. séria - 90%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť platí, že väčšina epizód sa síce nedostala u mňa na plný počet, ale asi práve vďaka prísnemu, až chirurgicky presnému uržiavaniu vyváženého tempa a rytmu je to ako celok takmer dokonalé. Takmer preto, že vrchol sú tri epizódy niekde uprostred, potom sa zase trochu zvoľní, aby sa zase ku koncu pritvrdilo. Na humor tu už máme výhradne len Saula a funguje to perfektne. Ostatným postavám už do smiechu nemá byť prečo. ()

Reklama

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina série za 3 hvězdy, více se řeší rodinné záležitosti, přičemž nejzajímavější je vývoj u nenáviděné Skyler, které se celý život hroutí pod rukama a obrací proti ní. Přesto je prvních několik epizod až příliš rozvláčných. Nicméně od setkání Hanka s mexickými bratránky sledujeme prozatím nejlepší pasáž seriálu, prim pak hraje především Jesse, u kterého se naplno projeví odpor ke zneužívání dětí, který byl naznačen už v předchozí sérii. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já už vlastně ani nevím, co o moderní verzi Vrchní, prchni napsat. Snad jen to, že napětí by se dalo krájet (obzvlášť z posledního záběru (ty vole, Aaron Paul je skvělej)), postavy jsou čím dál větší svině (zvlášť Skyler, což jsem upřímně nečekal) a celkově to je něco neuvěřitelného. Prostě mistrovské dílo, nemám co tomu vytknout (jen v jedenáctý epizodě mi dost možná nevycházeli docela jednoduchý počty). ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prepojenosť so staršími epizódami udiví, dramatický dej pohltí, seriál jednoducho každou ďalšou časťou posúval svoju kvalitatívnu látku vyššie a vyššie. Plný počet bez mihnutia oka, ak je nejaký súčasný seriál, ktorý by som mal hocktorému svojmu známemu odporúčiť, prvou možnosťou by jednoznačne bol Breaking Bad. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (13)

  • Když mexický drogový dealer píše štětcem na želvu, tak je vidět, že herec štětcem pouze mává ve vzduchu. (Dalfor)
  • Epizóda je venovaná Gwyn Savage, ktorá zomrela začiatkom roku 2010 vo veku 44 rokov. Na seriáli pracovala v oddelení castingu. (koba)
  • V epizodě Kůň bezejména Walter White (Bryan Cranston) vztekle odhodí krabici s pizzou do vzduchu takovým způsobem, že pizza spadne na střechu domu. Před natáčením scény štáb hádal, kolik pokusů bude pro dokonalé natočení scény potřeba. Cranston to zvládl takříkajíc "na první dobrou". (Dalfor)

Reklama

Reklama