Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 3

(série)
USA, 2010, 10 h 11 min (Minutáž: 47 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Christopher Cousins, Jonathan Banks (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V předchozí řadě skončil Walter White dost nejistě. Ale pro dobro svojí rodiny dál tajně vaří perník. (Netflix)

Recenze (52)

Bordoshut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. řada: 85 % Začíná se stávat zvykem, že každá Breaking Bad série začíná zlehka, pomalým tempem a postupně se rozjíždí zběsilý koloběh událostí. Trošku netypicky napětí kulminuje už krátce za půlkou, sotva stačilo začít. Potom se už do konce série drží stabilní tempo a prohlubuje se vztah mezi Waltem a Jessem. Zvláště zábavná je pak epizoda s mouchou, která představuje dočasné uvolnění a odlehčení tíživé atmosféry a nechává diváka vydechnout. Naopak, co řadu shazuje, je pro mě dosud nepochopitelná série šaškáren ohledně Tucových bratranců, například nevysvětlitelné plazení se nějakou zapomenutou mexickou vesnicí či ta šamansky působící světnice. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozohrané viac v rámci celého seriálu, ako jednotlivých sérií. Vrchol príde v nemocničných epizódach 08 a 09 a uzavrie predchádzajúci dej. Zvyšné časti sú potom skôr budovaním sveta BB, než nejakým samostatným príbehom ohraničeným počtom epizód. A definitívne mám radšej súkromné dejové linky, ako hlavný príbeh. To sú všetko klady, btw. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perníkový táta nepolevuje a série rozehrává nové karty, nové linky, které na kvalitě neubírají. První čtyři epizody jsou pozvolnější, než bych čekal po vygradovaném závěru druhé série. Kolotoč kolem Hanka, zacelování rodinných vztahů s nastartováním "rodinného" podnikání a intrik kolem spolupráce s panem "gentlemanem" posouvají neustále Perníkového tátu k nejpropracovanějším seriálům. Moc se nepovedla epizoda Fly, která mi přišla úplně mimo a možná těch pár epizod není tak vypjatých, aby se tato série vyrovnala druhé. Nicméně nakopla čtvrtou sérii nevídaným stylem......8/10 ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Walta, který by dřív neublížil ani té mouše v epizodě Fly, se stal manipulativní grázl, který má své velkolepé plány propočítané do posledního milimetru, jeho hlavní zbraní je jeho pouhá inteligence, a s ostatními si hraje jako na šachovnici s tichým úsměvem. Za mě perfektní build-up pro nadcházející dvě řady. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prepojenosť so staršími epizódami udiví, dramatický dej pohltí, seriál jednoducho každou ďalšou časťou posúval svoju kvalitatívnu látku vyššie a vyššie. Plný počet bez mihnutia oka, ak je nejaký súčasný seriál, ktorý by som mal hocktorému svojmu známemu odporúčiť, prvou možnosťou by jednoznačne bol Breaking Bad. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (13)

  • Prádelna, která je zástěrkou pro podzemní laboratoř pro vaření pervitinu, je skutečná a lidé obsluhující stroje jsou místní zaměstnanci. Nicméně když Gus (Giancarlo Esposito) a Walt (Bryan Cranston) sestupují do podzemí, herci pouze předstírají, že jdou po schodech. (HellFire)
  • Epizóda je venovaná Shari Rhodes, ktorá koncom roka 2009 prehrala boj s rakovinou prsníka. Shari Rhodes pracovala na seriáli v oddelení castingu a v tejto epizóde sa mihne v roli ženy na invalidnom vozíku pred supermarketom. (koba)

Reklama

Reklama