Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seriál se blíží ke konci a všichni se snaží vypořádat s radikální změnou okolností. (Netflix)

Recenze (48)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netvrdím, že jsem přestal dýchat, nicméně třináctá a čtrnáctá epizoda skutečně stojí za to. Už dávno není cesty zpět. Měsíce jsme poslouchali, že vše dělá pro rodinu. Ovšem přesně kvůli tomu, co dělá, o rodinu přichází. V jednom případě doslova. Říkal jsem, že tahle partička nácků okolo Todda ještě zamíchá kartami. A je to tady… Jesse skončí v díře a Walt kutálí svůj sud. Gradace posledních dílů je neuvěřitelná. Každopádně epizoda Ozymandias se na IMDb (jaro 2024) chlubí čistou desítkou v hodnocení. ()

DivisorSVK 

všechny recenze uživatele

Práve som dopozeral už druhý krát Breaking Bad series a každý má nejakú obľúbenú časť vo svojom obľúbenom seriály, a hlavne v Breaking Bad si ťažko nejaký len 1 nájsť ale táto časť má niečo v sebe čo ostatné nemajú ale za mňa je toto najlepšia časť aj keď je smutné čo sme videli a emócie nami prechadzajú ako keby sme to cítili a dívali sa ich očami. (aspoň ja som sa do tohodosť vžil) a skoro som zabudol dýchať. 6* PS. po skončení tohto dielu som si musel dať panáka. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My name is ASAC Schrader. And you can go fuck yourself." ___________ Dosud nepřekonaný Král králů (neboli Ozymandias) seriálových epizod a gamechanger televizní tvorby. Absolutní klimax celého seriálu a zároveň nemilosrdnej emocionální kolotoč, který vás nenechá byť na okamžik popadnout dech. 6* je málo.... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlépe hodnocených televizních epizod všech seriálů v historii se vymyká zajetým BB konvencím. U většiny dílů tohoto kulervoucího seriálu jsem si navykl na vlažný průběh a krutý konec, tady se začíná rovnou extrémně emotivně a postupně se polevuje. Jako na drátkách se budete ale cítit po celých 45 minut! ()

hephaestus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jesse proste neni Walt, a preto ho mal Walt rád možno ako syna, ale keď si prestal uvedomovať čo robí a jednal už len z pomsty, Walt stratil cit a mieru aj tú čo mi ešte zostala keď už nebol waltom ale Heisenbergom. Zmenil sa na niečo neľudské aby v zápätí na to sam doplatil. Hankova smrť znamenala smrť pre Jesseho v očiach Walta. Ale parádne vyfarbujuci sa todd dojde s nápadom ktorý ešte oddiali nevyhnutne. Hank mi nikdy nebol sympatický, to sa vsak neda povedať o tom, že jeho myslenie bolo ďaleko pred všetkými, teda až na Walta, ale aj jeho dokazal prechytracit. Taký má byť policajt, pochopiteľne Walt sa z toho nespamata ani nikto z rodiny. To je waltov koniec. Satisfakcia a aky taký návrat čaká v poslednom dieli. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Když Skyler White (Anna Gunn) a Walter White Jr. (RJ Mitte) přijedou ke svému domu, v odrazu bočního okénka auta si lze všimnout objektivu kamery. (imagoo)
  • Když Walter White (Bryan Cranston) v epizodě Ozymandias valí sud s penězi v poušti, projde kolem svých starých kalhot, které mu uletěly v pilotním dílu. (dandy11)

Reklama

Reklama