Reklama

Reklama

America: Freedom to Fascism

všechny plakáty
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

rawen 

všechny recenze uživatele

Zaměřeno na FED (centrální banka, která je v privátních rukou a přitom má kontrolu nad měnou - tj.americké vládě půjčuje peníze do oběhu za úrok, navíc tyto peníze nejsou ničím kryty, to znamená že si je nějaká privátní organizace prostě "jen tak tiskne" - už to samo o sobě vede k zamyšlení :)), IRS (vybírající od fyzických osob v americe daň z příjmu, k čemuž nemá žádnou pravomoc, chybí k tomu zákon, IRS není schopna tento zákon veřejnosti vyhledat (protože neexistuje) a místo toho používá techniky zastrašování (vlády i občanů) a hrubé síly) + na konci ještě zamyšlení k hrozbě nutného vydávání ID občanek v americe se skrytými čipy, nebo přímo jejich očkování do těla (Orwell, 1984 zase o něco blíže :)) Dokument působí velmi amatérsky, ale to je docela jedno, obsah je konzistentní a zajímavý, ke konci bohužel opět takový příiliš aktivistický... Přesto hodnotím vysoko, zejména za interview A.Russoa s jedním představitelem IRS (to jsou ta pravá prasata z Farmy zvířat :)) 8/10 ()

Zelator 

všechny recenze uživatele

"Must watch" dokument, ktorý je dobrou vstupnou bránou do odhaľovania matrixu, v ktorom žijeme. Bohužiaľ, americká demokracia je v súčasnosti vzorom pre väčšinu európskych demokracií (vrátane tej našej). ()

Reklama

Unterschleif 

všechny recenze uživatele

Dosť podobné Zeitgeistu. Alebo skôr Zeitgeist sa dosť podobá tomuto, keďže "America" vznikla skôr. šokujúce informácie a predstava policajného štátu v akom by som určite nechcel žiť. George Orwell možno raz bude vyhlásený za jasnovidca... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama