Reklama

Reklama

Bane

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Doktor Murdoch a jeho pomocníci držia v cele testovacieho zariadenia 4 unesené ženy, ktoré sú vystavované fyzickému týraniu a emočnému vydieraniu.
Na ich telách sa postupne objavujú záhadné znaky - časové odkazy kedy budú zavraždené. Len Katherine sa dokáže vzoprieť, zlikvidovať väzniteľov a dozvedieť sa šokujúcu pravdu. (petrik11)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Scénárista by se měl naučit vytvářet příběh a vyprávět ho a ne jen na sebe vršit samoúčelné scény, které pointa jen horko těžko poslepuje dohromady, střihač by se měl naučit jednotlivé scény zkracovat a gradovat a ne se v nich rochnit až za únosnou mez a nenechat tak film narůst do nesnesitelné délky (což v případě půlhodinového závěru skoro až bolí), herci a herečky by se měli naučit pokusit se kýčovité a stereotypní postavy, jež jim jsou předhozeny, ozvláštnit nějakou realistickou netypičností a ne tento charakterový stereotyp ještě podtrhovat a přistupovat na něj, trikař by se měl naučit namíchat alespoň trochu realisticky zbarvenou krev. A režisér, ten by se měl snažit všechny a celý film nějak slušně ukočírovat. Naneštěstí ve všech případech zápory převažují a v případě režiséra točícího vlastní scénář dublují. Film je nudný, nezáživný, zbytečně dlouhý a tuctový. Aniž by si něco z toho doopravdy zasloužil. Ale abych jen pořád nehanil. Představitelka hlavní hrdinky ze sebe nějaké to herectví vydoluje, není v tomhle ohledu (na rozdíl od vědcova asistenta) nijak ztracená, stejně tak herec hrající vědce vedoucího výzkum je dost přesvědčivý a realistický, svou roli si docela užívá. A má to dobrou hudbu, která emocím a atmosféře filmu docela pomáhá, ale pro podobný film jí je snad až škoda. Obecně je ten film špatnej, má však jisté okamžiky a místa, která mě nutí ho, jak jsem měl původně v plánu, úplně neodstřelit. ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola riadna hlúposť. V celom filme sa nič zaujímavé nedeje, nemá to ani príbeh, ani myšlienku, ani pointu, ani rozuzlenie, jednoducho celé o ničom. Maximálne musíme vkuse čumieť na vreskot štyroch nesympatických ženských. Tak toto rozhodne nie! ()

Deacon59 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je skoro všechno špatně. Jediné co jakžtakž funguje je jakási pointa, která je i celkem originální. Bohužel herecké výkony a velmi laciný look, vše sráží dolů. To by člověk nevěřil, že stačí k natočení filmu pletivo a pár prostěradel. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Ešte teraz, keď si spomeniem na tento film, ma strasie hrôza. Že som tento film pozeral a dopozeral. Nakoľko som k nemu robil titulky, pozrel som si ho viackrát. Dúfam, že podobných "perál" ma osud úšetrí. ()

Reklama

Reklama