Reklama

Reklama

Dinosauři 3D: Giganti Patagonie

  • Kanada Dinosaurs: Giants of Patagonia
všechny plakáty
Trailer
Kanada, 2007, 45 min

Režie:

Marc Fafard

Obsahy(1)

Film DINOSAUŘI 3D: Giganti Patagonie je vzácný velkoformátový film, který brilantně kloubí vědecké základy a unikátní CGI (Computer Generated Imagery – počítačově vytvořené záběry). Spolu s profesorem Rodolfo Coriou, světoznámým argentinským paleontologem, navštívíme místa největších objevů, na kterých se v Patagonii podílel, a vrátíme se zpátky v čase, abychom viděli zrod největších tvorů, kteří kdy kráčeli po této planetě – obřích býložravců Argentinosaurů. Pohlédneme tváří v tvář i jejich úhlavnímu nepříteli, dvounohému masožravci Giganotosaurovi, který se mohl směle postavit i T-Rexovi. Využijte této jedinečné příležitosti a pojďte s námi mezi tyto úžasné tvory. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Terva 

všechny recenze uživatele

Tento film obsahuje scény s velkými a velmi hlučnými tvory ve 3D, což by mohlo rozrušit zejména mladší diváky. Doporučuje se sledování v přítomnosti rodičů. CITÁT - Z Vesmírného hlediska žili dinosauři 48 minut a lidé 48 vteřin............... Jeden z nejlepších a nejobsáhlejších 3D dokumentů, co jsem zatím viděl. CITÁT - Ne všichni dinosauři tenkrát vyhynuli............. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Solidní. Párkrát mě ty svině málem kousnuly. 3D není vážně vůbec marné. Jen jsem čekal více počítačových zrůd a méně záběru soudobé Argentiny. Dinosauři jsou ovšem hrozně sexy, obzvlášť pak ti velcí Gigantosauři. Ti jsou krutí. Informací se mnoho nedovíme, ale na to jsme u IMAXu zvyklí, takže netřeba nad tím plakat. Parádně je vše ozvučeno. Myslím, že když dám 3*, tak nikoho nepoškodím. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

V celku povedené 3D záběry na život dinosaurů v Patagonii střídá bohužel velmi často druhá linka filmu, jež se věnuje jakémusi jihoamerickému profesorovi a jeho výzkumu. Viděl jsem to sice v němčině, ale nemohu říct, že by to vadilo, protože i moje chabá znalost tohoto jazyka stačila na to, abych poznal, že o žádné cenné informace nepřicházím. Dinosauři gut, ale chybí akce a také rozmanitost zobrazovaných druhů. Jednalo se o mojí druhou návětěvu IMAXU takže mě už tvůrci nemohli utáhnout na vařené 3D nudli. I na ploše asi 40 minut neuvěřitelná nuda... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama