Reklama

Reklama

The Prodigy: Their Law - The Singles 1990-2005

všechny plakáty

Video kompilace díla anglické skupiny The Prodigy. Na DVD můžeme najít „živák“ z roku 1997 z londýnské Brixton Academy (10 skladeb), obsáhlou sbírku videoklipů (přes začátky s klipy „Charly“ či „Out of space“, přes skandální „Smack my bitch up“ až v Čechách natáčené „Baby´s got a temper“). Bonusem je nová verze klipu „Voodoo people“, několik skladeb z dalších živých vystoupení (např. „Break and Enter“ z Glastonbury, 1995) a nahlédnutí do zákulisí z jejich natáčení. Mezi herci je uvedena i Juliette Lewis, neboť nazpívala vokály mj. ke skladbě „Spitfire“. (J.Connor)

(více)

Recenze (13)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi tuto šílenou skupinu budete při sledování tohoto výběru nejlepších klipů jako v ráji. Převážně videoklip k "Smack my bitch up" je neuvěřitelný. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Prodigy jsou takoví Nine inch nails nebo Nirvana taneční elektroniky. Také nestáli u kořenů a svým způsobem nepřišli s ničím novým, ale pozorovali "starší", učili se od nich a ve finále posbírali ze svých scén to nejlepší a prorazili takovým způsobem, že si o tom mohli jejich vzory nechat jen zdát. Podobně jako NIN zaznamenali nebývalý komerční úspěch, ale nikdy ne za cenu zaprodání se. Byť může mnoho lidí cítit pachuť z toho, že se hráli i na redneck diskotekách a jejich písničky zná každej trouba, tak kvalita se tomu upřít nedá. ----Ke kompilaci v podstatě nemám výhrad, koncert v Londýně šlape, živé bicí a kytara tam jsou a kolekce všech klipů stojí za to. Snad bych jen uvítal víc záznamů ze starších koncertů, klidně i nějaké dřevní začátky----a nakonec volně slova DJ Trávy, která vyřkl v mj. Rauvolfově dokumentu Alternativní kultura : "Nebudeme mluvit o Sex pistols, pro dnešní generaci jsou těmi pankáči z mládí přece Prodigy..." ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Dost našláplej výběr kapely, která tvoří naprosto luxusní muziku. Jsou tu skoro všechny klipy, včetně geniálního klipu Smack My Bitch Up, neuvěřitelná věc. Taky ostatní klipy stojí za to (Firestarter, Breathe, Girls...), škoda jen, že koncert z Brixton Academy je tak krátkej. Sice má neuvěřitelnej náboj, ale necelých padesát minut je hodně málo. Tohle je jediná věc, která ubírá na hodnocení. Prodigy jsou fakt legenda, jejich muzika je neskutečně energická a povedená. Všem fandům doporučuju. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Skvelé DVD nielen pre fanúšikov The Prodigy, ale aj pre fanúšikov tanečnej a elektronickej hudby. Ich klipy sú jedinečné a nadčasové. A ako píše ClimbVibe, tiež sa prikláňam k názoru, že radšej by som videl celý koncert z Červeného námestia, pretože ukážka odtiaľ na skladbu Their Law je jednoducho pecka. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Tyhle klipy mě nikdy neomrzí. V Poisonu Keitha škrtí káblama, v No good (Start the Dance) ho otráví plynem, ve Voodoo People zas visí za nohy chudák, ale stejně je to frajer, jeho proměna v průběhu let je tady krásně zachycena od dlouhých vlasů až po bizarní účesy:) Také oceňuju, že klipy nejsou řazeny chronologicky podle data vzniku, jako u většiny Greatest Hits- ale tak nějak náhodně. Součástí je i živý záznam z Brixtonovy akademie. Tohle DVD mě fascinuje, zkrátka 5 hvězd. jako vyšitých. ()

ClimbVibe 

všechny recenze uživatele

Prodigy jsou nejen pro mne jednou z nejdůležitějších hudebních veličin 90.let. Na dvd najdeme jejich klipy, z nichž některé jsou opravdu kultovní a po filmové stránce bezchybné (Breathe, Firestarter, Smack my bitch up, No good) a záznamy z koncertů (jeden celý z Brixton Academy, pár songů z jiných akcí). Jako shrnutí dosavadní tvorby - vynikající materiál. Jen škoda, že tam není ještě víc těch live věcí (např. koncert na Rudém náměstí bych si dal radši než ten z UK), protože Prodigy byli (jsou) kapelou, která nejvíc vynikne na pódiu... ()

Blackhead 

všechny recenze uživatele

Téměř bezchybná záležitost se skvěle zpracovaným menu. Trochu zamrzí, že mezi klipy není jejich veškerá tvorba (chybějící klipy k trackům Fire, Hotride). Taky výběr live záznamu mohl být lepší, přestože záznam z Brixton Academy je našláplý, je zbytečně sestříhaný a ochuzený o několik tehdy zahraných tracků a také o "filly" mezi tracky, což v případě Prodigy bývají koncertní chuťovky, alespoň pro mne. Každopádně i přes tyhle menší nedostatky se jedná o jasnou koupi pro každého, kdo také propadl téhle fenomenální skupině. ()

14neo11 

všechny recenze uživatele

Tohle DVD má u mě své čestné místo na polici. A prodigi mi pouštěl bratr už když mi bylo 5 let. Tady není o čem mluvit. ()

Reklama

Reklama