Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Penguin sa v Arkahame dozvedá o skrytom poklade v gothamskon cintoríne. Rozhodne sa peniaze nájsť a zmocniť sa ich. Po úteku z Arkahamu prehľadáva gothamský cintorín, kde našiel vzácnu hrobku. Jej obyvateľ ešte nie je mŕtvy, ale nie je už ani medzi živými... Gotham sa tak stáva bojiskom dvoch netopierov. Kto bude vládcom noci? (Richard_Ba)

(více)

Recenze (51)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Tradične kvalitná klasická animácia, časovo správne použitá hudba aj vizuálne efekty, Pinguin nebezpečný v bojových umeniach, Joker a Dracula, podľa potreby okorenené humorom. Batman má čo robiť. Alfréd má príjemný, aj keď okatý britský prízvuk, ktorý jeho postavu ozvláštňuje. Bruce Wayne je obohatený pochybnosťami o sebe a surrealizmom, až sa trochu podobná tomu z Batman v Supeman: Dawn of Justice. Škoda, že sa zabudlo na pravidlo, že upír má byť pozvaný, predtým, než vstúpi do miestnosti. Akcia je zaujímavá, súperi sú vyrovnaní. Chýba tomu už len väčšia hĺbka postáv a ešte viac dramatických momentov so životom na kahánku. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie taká blbosť akoby sa podľa názvu mohlo zdať. Prvá polovica je vynikajúca, potom to začne trochu upadať. Problémy s tempom a príliš detskou štylizáciou postáv vynahrádza prekvapivo originálna hororová atmosféra(aj keď v rámci možností, samozrejme) a slušný príbeh. Príjemne prekvapenie 8/10 ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Upíří nákaza se šíří ulicemi Gotham City. Penguin se s Jokerem hnal za pokladem, ale místo zlata vyhrabal na hřbitově samotného Hraběte Draculu. Tak tedy, netopýr versus vampýr! / UNDER THE RED HOOD se mi líbil o trochu víc, ale tenhle Batman má lepší (hororovou) atmosféru a hlavně silnějšího záporáka. S animací je na tom dobře, i když prvky mangy bych radši neviděl a celkově by to mohlo být o trochu svižnější. Ale neva. Joker je tu pořádně šílený a Tučňák zase správně chamtivý. 7/10. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Skvělý Batman nabitý temnou a oldschoolově tísnvou atmosférou-proložený dynamickou akcí a typicky batmanovským černým humorem(Joker a snídaně do postele :D )...Šílený Joker, vychytralý patolízal Penguin a Dracula-děsivý stín noci budící respekt.........Pět hvězd tam nakonec přecejen dám protože takhle kvalitní horor je dnes spíš vyjímka než pravidlo a ve světě neasijských animovaných filmů to platí dvojnásob. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným velkým obdivovatelem komiksových superhrdinů a filmy s Batmanem jsem nikdy neviděl (tedy ne celé). Tento „hororový“ animovaný snímek se mi však docela líbil a to hlavně díky pěkně zpracovanému Drákulovi a hlasu Stormareho. Konečně se našel někdo, kdo miláčkovi v netopýřím kostýmu dal pořádně přes hubu. Pěkná potemnělá atmosféra byla skutečně příjemným překvapením, akorát to mohlo být trošku kratší. Jinak jsem nevěděl, že jeden upíří sluha nejde vidět v zrcadle, ale druhý se klidně odráží ve zkumavkách…To trošku tvůrci nevychytali, ale tak je to dělané hlavně pro děcka a ne pro hnidopicha, co ve všem hledá nějakou tu chybu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama