Reklama

Reklama

Max vedie usporiadaný život s Alice a ich synom Theom, až kým Alice nehrozí smrť pri čakaní na transplantáciu srdca. Max sľúbi Theovi že Alice zachráni, ale aby dodržal slovo musí nájsť pre ňu srdce, a to rýchlo. Čas uteká a Max musí nájsť riešenie, preto sa rozhodne opäť spojiť s jeho temnou minulosťou. Toto rozhodnutie mu zmení život tak, ako by si to ani nevedel predstaviť... (toshio66)

(více)

Recenze (41)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadá na další snímek dle vzoru série ´Rychle a zběsile´ (2001- ) a svým způsobem tomu tak skutečně je. Adrenalinový francouzsko-kanadský snímek překvapuje fascinující podívanou. Motto filmu by mohlo znít: Jak daleko zajdete pro záchranu své milované? Umírá a potřebuje srdce. A o to tady celou dobu jde. Jde o srdce a jde o čas. Kromě ryze popcornové akční jízdě má děj ve vínku i slušnou dramatizaci, takže o volnomyšlenkářskou akci se také nejedná. děj obsahuje spoustu náhod, jako třeba v situaci, kdy unese a zabije domnělého mafiána, aby se z něj nakonec vyklubal tajný policajt. A také ohromného zjednodušení dějového vývoje. Je možné, aby jen tak někdo z civilistů přišel do nemocnice a přinesl k transplantaci potřebný orgán? Samozřejmě nesmysl a takových nesmyslů je tu víc. Do toho ještě nějaká ta retrospektiva, která ne vždy jde rozpoznat. Ale proč se vůbec zabývat nějakou věrohodností, když jde o pouhopouhou akční zábavu a o nic víc? Snímek nemá honosný rozpočet jako hollywoodské trháky a přesto se dá plně užít. A potvrdil to divácký zájem, který ve své době premiérového uvedení s přehledem vytlačil Bruce Willise se svým snímkem ´Smrtonosná past 4´ (2007). Takže prostě vypnou a užít si film, který má drive. Nic víc, nic míň. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Rádoby akční béčko, které se ještě snaží citově vydírat, ale nedaří se mu to. Je sice pravda, že zápletka se srdcem je poutavá a svým způsobem i originální, ale nějak to nefunguje a nedrží pohromadě. Akční scény jsou i na béčko dost nijaké, a dramatická linka je chladná. Občas zde hraje příjemná hudba, hlavní postava občas i sympatická, ale jinak je to slabé televizní béčko. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Honba za záchranou svojich najbližších za akúkoľvek cenu už v mnohých filmoch prekročila hranice zákona a toto je len ďalší z variantov na tento námet. Akcia a teda hlavne automobilové súboje sú na celkom slušnej úrovni, dej síce nenudí, ale je absolútne klišéovitý, stereotypný a nereálny v mnohých scénach. A nebyť zbytočne sentimentálnych a hlavne nepotrebne početných flashbackov a dramaticky ladených situácií, bolo by z filmu ozajstné prekvapenie. 45%. ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Ale neskutečná blbina!! Já jsem za poslední dobu snad neviděl kanadský film, který by za něco stál. A toto prvoplánově jasný akční snímek, se opět zařadí do seznamu obyčejných a nudných. Předsi dusík a rychlý auta jsme viděli už v Need for speed, tak proč zase tohle?? a kriste pane.. kdo vymyslel tu trapnou srderyvnou historku s transplantací srdce?? Neskutečný nesmysl s velmi slabými hereckými výkony a nesuskutečně slabým scénářem :-( P.S.: Pro uživatele CHORCHO62: je to shit chlape.. i kdyby to bylo z Francie nebo z Kanady!! ()

padress 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som čakal niečo ako Fast and Furious z tých screenshotov, čo som videl na nete. Autička tam ale boli asi v 2 scénach:) aj to jedna sa za autičkársku scénu nepočíta, lebo ich naháňal PRAVNIK:). Po stranke obyčajného filmu to nebolo zlé - ,,mišung" asi 3 typov filmu(žánrov) -> YAMAKASI + 5 min z FaF + Lví Srdce s Van Damom. Niečo podobné ako najnovší James Bond. Za námahu to stahovať nestojí, ale ak sa nudíte.....budete sa ešte viac.... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskom meste Montreal. (MikaelSVK)
  • Éric Drouin získal ocenění Jutra na Nejlepší editaci. (Terva)

Reklama

Reklama