Reklama

Reklama

Bravo, girls: Hurá do toho!

  • USA Bring It On: In It to Win It (více)

VOD (1)

Kalifornský roztleskávačský tým The West High Sharks právě dorazil na národní šampionát v roztleskávání. Vítěz šampionátu bude reprezentovat Spojené státy na mezinárodních soutěžích. Vedoucí týmu Carson doufá, že její tým uspěje a konečně porazí tým The East High Jets, který vede její konkurentka Brooke. The East High porazili Carsonin tým už několikrát za sebou, což dívky a hoši skutečně těžce nesou. Carson se hned první den na soutěži seznámí se sympatickým mladíkem Pennem. I přesto, že se jedná o konkurenta, Carson a Penn o sebe mají zájem, což se vůbec nelíbí Brooke. Majitelka šampionátu svěřuje týmům na jednu noc na hlídání putovní šampionovu hůl. Snaží se tak posílit pocit soudržnosti mezi týmy. Jenže ve chvíli, kdy má hůl na hlídání Carson a její tým, hůl se ztratí... (TV Nova)

(více)

Recenze (19)

Lipi21 

všechny recenze uživatele

28% REŽIE: * KAMERA: ** SCÉNÁŘ: odpad! (pane bože...) HERCI: ** (holky v minisukýnkách fajn, hlavní hrdina pro holky teenagerky určitě taky fajn... hlavní hrdinka Carson /Ashley Benson/ příšerná pipina, reputaci hereček naštěstí trochu napravila sexy potvora Brooke /Cassie Scerbo/ a Chelsea /Jennifer Tisdale/... jinak nevim nevim, ostatní herci u mě moc sympatií nepobrali) HUDBA: ** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Roztleskávání je démonické a zvrácené." Roztleskávačem se pro své již poměrně dlouho trvající mládí pravděpodobně nikdy nestanu, ale vůbec by mi nevadilo zasednout do hlediště ve chvíli, kdy polonazí lidé na pódiu předvádějí mix gymnastiky, aerobiku a tance. Nic to však nemění na tom, že tento film ovlivnil vývoj světové kinematografie asi stejně jako já svým ladným provedením stojky nakřivo s dvěma podporami. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn. O niečo horšia choreografia ako v 3, ale prežiť sa to dá. Najlepšia je Ashley Tisdale na konci. Michael Copon však nevie hrať a ani jeho široký úsmev a opálené telo mu nepomôžu. Nuž za jeho chyby strhávam asi najviac percent. Soundtrack v celku dobrý. zvyčajne ho tvoria známe piesne od spevákov z HSM. Asi 40% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Na rovinu říkám, že tenhle film mi nesedl. Asi jsem věděl, proč jeho zhlédnutí pořád oddaluji. Příčin mého zklamání může být samozřejmě několik, tou první je, že jsem čekal asi něco trochu jiného, něco trochu originálnějšího a zajímavějšího, ale tady se jedná jenom o nějaké soupeření mezi několika roztleskávačskými týmy, o hledání nějakého roztleskávačského žezla, zkrátka děj to není rozhodně dobrý ani pro teenagerovskou komedii. Dalším důvodem může být fakt, že jsem přibližně před měsícem viděl teenage komedii o reztleskávaní s názvem Loudilové, která je mnohem kvalitnější, mnohem vtipnější, mnohem originálnější a především svéráznější. Tato komedie, tkerou nyní hodnotím, bohužel ve všem šíleně zaostává a tak už kromě děje a konceptu, které jsou špatné, zůstávají jen herci. A tady se to aspoň trochu zachraňuje, protože na hezké holky v tílkách se vždycky kouknu rád a ani tento film, kde jich je opravdu hodně, rozhodně není výjimkou. A pak je tu ještě něco, co hodnotím kladně, a to sice závěr, kdy si choreografové dali opravdu záležet a bylo to dost vymakané představení. Takže právě závěr a potom vnadné dívky zachránily tento film od odpadu z mé strany, ale to nic nemění na tom, že tohle je jeden z nejhorších filmů, které jsem kdy viděl. A z toho důvodu uděluji jen jednu hvězdu, což je u mě hodnocení poměrně vzácné. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já absolutně netušil, že může být smíšené roztleskávání. V tom případě bych s dovolením rád šel do nějakýho týmu, kde je hodně holek. To bych si s chutí zatleskal. Tu bych si zatleskal na prdelku, tamhle na kozičky, myslím si, že by mě roztleskávání celkem dost bavilo. Nebo když vidím ty lidský pyramidy, předpokládám že jako kluk bych stál na jejím spodku a nahoře samý kočky v minisukních čili by stačilo jenom zvednout hlavu a rázem bych viděl deseti holkám pod sukně, no kde se nabízejí lepší výhledy. Pak by stačilo jenom cuknout a bum a válely by se po mě kvanta holek. To roztleskávání mě začíná čím dál tím víc zajímat. Tady ve filmu je dokonce roztleskávací kemp, to jako existuje i u nás ? Kemp kde jsou tuny superkoček. Vědět adresu tak se tam jedu okamžitě roztleskávat. Jediný co mě na filmu vadilo, teda krom trapnýho děje, nulových hereckých výkonů a mé absence, byl fakt, že film nebyl udělán víc klipovitě a nesoustředil se na nácvik a předvádění samotnýho chorea jednotlivých roztleskávacích týmů, působilo by to mnohem víc sexy a film by byl rozhodně atraktivnější než když se do mě láduje stokrát ohranej příběh s tisíckrát ohranejma dialogama. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama