Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanásťročné dievča Pamela odchádza na dovolenku s rodinou do domu, v ktorom pred rokmi Zúbková víla brutálnym spôsobom zavraždila deti po vypadnutí posledného mliečneho zuba. Pamele vypadne ten jej pri nehode na bicykli a Zúbková víla sa vracia späť na miesto činu. (ryoga)

Recenze (7)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se docela těšil, legendu o Zubní víle mám totiž docela rád. Čekal jsem něco na způsob Darkness Falls, ale tenhle film je mu na hony vzdálený. Ať už televizním (chápej levným) dojmem, nebo samotným pojetím mstící se čarodějnice, která tu pobíhá se sekyrkou a vynalézavě popravuje lidi. Lochlyna Munra (to je jméno co?) si pamatuju hlavně z komedií, což je i problém v tom, že toho týpka prostě nemůžete brát vážně. Maska Zoubkový víly byla ale v pohodě, a její postava zahalená v černém plášti taky dokázala v jednom případě nahnat nějakej ten strach. Co stojí za poslední zmínku, tak je gore, na nízký budget docela povedené. Jenže to je na celovečerní délku docela málo, ne? Na první zhlédnutí fajn, podruhý bych to ale už nedal. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa vcelku nudné spracovanie príbehu o zubnej víle, ktorá v tomto prípade masakruje deti. Čo znie síce fajn, ale keďže väčšinu stopáže robí iba bu-bu-bu a ožije to trochu len na začiatku a na konci, nie je sa moc na čo pozerať. Nízky rozpočet je jasný, napriek tomu je ale atmosféra miestami dosť dobrá a herci tiež nie sú na zahodenie, hoci sa často správajú vyložene dementne a zišlo by sa ich tam prísť prefackať. Celkovo je to taktiež dosť priehľadné, predvídateľné a ako som už spomínal, aj nudné, takže môžem povedať, že zľahka infantilná komédia s The Rockom na rovnakú tému ma bavila viac. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

...tematicky unik zo stereotypu vrazednych motivov..originalitou rozhodne zaujme ...na rozdiel od situacnej logiky spravania sa jednotlivych akterov, avsak na tento aspekt neprihliadam, nakolko absencia dejovej a situacnej logiky je z mojho pohladu signifikantnym znakom sucasnej komercnej filmovej tvorby ...z mojho zretela svojrazny motiv vydobil tomuto projektu nadpriemer...75 % ... **** ... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Dětem páčí zoubky, chlapům seká péro, Zuběna má choutky, to je ale éro!" Na horor příliš dětské, na dětský film příliš krvavé, na dobrý příběh příliš bezhlavé. Bodejť by ne, když hlava chybí, neb se právě kutálí po schodech. Zvláštní hybrid nejen žánrově, ale i pojetím - éterický duch, ale přitom vraždící reálnou sekyrkou. Případně i hřebíkovačkou, kdy se ze sestry mentálky udělá jehelníček. Bohužel, tahle zpruzená hnijící babice může jen tiše závidět své zábavnější příbuzné, italské sestřenici Fairytaile. Navíc se zjevně minula povoláním, neb vlohy má spíš k dřevorubeckému řemeslu. Zaujala mě nutnost ji upalovat nadvakrát, tím mi byla ve finále i trochu sympatická, takzvaná dablbosorka. Jen dva zuby vytahuji, třetí se napůl viklá. Ponaučení z příběhu: Milé děti, o chrup se pečuje kartáčkem na zoubky a ne sekerkou! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je ťažké nájsť na tomto hlboko podpriemernom horore niečo kvalitatívne vyrovnané. Dej je hlúpy, to je však vlastnosť polovice žánrových kúskov, takže až tak nevyčítam, gore ujde, ale je ho tu minimálne. Herci, no herci vlastne...radšej pomlčať. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

V době vzniku filmu jedenáctiletá Nicole Munoz dává na férovku brutálně na frak ohyzdné zoubkové víle, která dokáže sejmout dospělé chlapy, ozbrojená je až po vypadané mléčné zuby dětí, ale budoucí sexbomby Nicole se prostě bojí jelikož ta jí v pyžamu s opičkama ohrožuje zrcátkem !! Tak to je prostě mazec a scéna ve které každé dítě pozná svůj yypadnutý mléčný zub, i když dle mého jsou všechny stejné, mě už tedy nemohla moc překvapit. Ani fakt že všichni v tomto filmu jsou neuvěřitelní frajeři protože jejich reakce na spatření rozsekaných obětí nemají chybu. S těmahle lidma nehne skoro nic, chlapi údivně pozvednou obočí, ženy krátce vykřiknou a pak si daj kafe. Přes toto všechno se na to dobře koukalo, víla ušla a mě ta nehorázná blbina prostě sedla. Vraždy jsou vtipné ale kečupem se nešetřilo a jsou celkem pestré. RADY JAK PŘEŽÍT (spoiler) : Mléčné zuby nedám z huby. Při sexu nikdy neztrácím hlavu. Preventivně zapálím každou bábu v černé kutně. ()

Megynka 

všechny recenze uživatele

No ... nezaujalo, nezklamalo. Chvílemi je film celkem napínavý, černý plášť a maska stojí za hvězdičku. Ale celkově to působí dost zmateně a aby zoubková víla pobíhala po domě se sekerou, to mě taky moc nezaujalo. I většina "vražd" se dala docela lehce předvídat. Mám ale radost z dětí - těm patří jistě také hvězdička k dobru, kde jsou děti, tam je prostě dobrý horor ;) ()

Reklama

Reklama