Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trailer Park je karavanové městečko, kde se schází partička lidí, která denně vymýšlí spoustu hloupostí, jen aby si ukrátila čas. Ony hlouposti nejsou vždy úplně legální a to se nelíbí místním strážcům zákona, kteří jim proto „dýchají na záda“. (maverick10)

Recenze (5)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Originální koncept se v lecčems odlišuje od ikonické TV show, někdy v nuancích, někdy v kompletně odlišném pojetí postav, skoro mi to připomíná, jak by asi vypadali TPB v pojetí pre-Reservoir Dogs Tarantina, kdyby si nechtěl příliš hrát s dialogy a měl nulový rozpočet a natáčel to s přáteli, je očividné, že se to ještě hledalo (navíc bez Laheyho a Bubblese) a Je to tak hlavně vtipnou hříčkou a "doplněním vzdělání", kde se seznamujete s postavami, které ale později dostanou úplně jiný spin. Víceméně je to na stejné vlně, jen v podobě hodinu+ filmu a dá se to strávit líp, než některé pozdější projekty z dílny TPB. Julian a Ricky hrají zabijáky domácích mazlíčků, což mi zrovna jako "funny koncept" taky nepřišlo (ač redeem na konci), ale má to ten indie look a tak trochu nucenou zápletku, i tak je tam spousta vtípků, které jsou později použity i v TV show. Hlavně je to skvělá ukázka amatérské produkce, která se v nadcházejících jen pár letech přehoupne úplně jinam. No hate, začátky. Dalo se na to dívat víc, než jsem čekal, i když je to v momentech slabší, hlavně druhá půlka, jakoby nevěděla kudy kam. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Spíš promyšlený než trefný. A bylo zřejmé, že právě řekli fór... ale nějak nesednul. Možná měli více na diváky pomrkávat, takhle to vypadalo jako (hraný) dokument ze života spodiny. Nicméně s nástupem mazlíčků to nabralo grády, nad šekovou knížkou jsem se nahlas zasmál a ta přestřelka mezi zločinci, obětí a policií byla absurdní i mrazivě aktuální. 58% ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Těžký začátky... Je to fajn, je tam feeling TPB, ale ještě se to úplně nenašlo. Julian a Ricky (hlavně Ricky) jsou jiní než později v seriálu, a i když je tu absurdní humor (protagonisté jsou nájemní vrazi... domácích mazlíčků), vtipy většinou nejsou dobře načasované a zápletka vlastně neexistuje. Na druhou stranu klobouk dolů za jednozáběrové sekvence, kdy herci valí, jako by hráli divadlo a ne ve filmu, a ke konci se to promění přesně v to, co na TPB máme rádi. A má to jenom asi sedmdesát minut, takže nuda to fakt není, nicméně víckrát to asi vidět nepotřebuju. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Ujde to, ale seriál je samozřejmě lepší. Tohle je taková předehra. Navíc ne úplně vychytaná. Naštěstí to má délku tak akorát. Černobílý formát tomu škodí si myslím. 3+* ()

Reklama

Reklama