Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mini-série založená na stejnojmenné hře od Game Cube a Play Station game. Existují dva světy, které o sobě navzájem nic nevědí. Aby jeden svět mohl vzkvétat, musí ten druhý zákonitě zemřít. V jednom z těchto světů se vždy určí ten Vyvolený, který je poslán na cestu za probuzením „Ducha“ a proměnou v anděla. Tentokrát byla vybrána Colette Brunel. S tím se nemohou smířit její nejlepší přátelé Lloyd Irving a Genis Sage. Rozhodnou se proti všemu nařízení s Colettou jít a chránit ji za každou cenu. Jenomže stát se andělem znamená ztratit sám sebe… Dokáží tomu zabránit, a zároveň zachránit umírající svět? (Zíza)

(více)

Recenze (4)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Kdysi v daleké minulosti princ Mythos porazil Desiany, kteří začali válku, jež mohla zničit svět. Od té doby na prosbu Mythose chránila svět před Desiany bohyně Martel. Její síla však slábne a tak je třeba, aby se čas od času její kněžka vydala na Pouť Obnovy a stala se andělem. Tento úkol nyní musí splnit mladičká Colette. Doprovázet ji bude bojovník Kratos, učitelka Refill a kamarádi Lloyd a Genis. Verdikt - Tales of Symphonia je podprůměrné putovací fantazy, které v sobě má několik nevhodných dějových zvratů, pár božíčků na jeřábu, prostě má v sobě kde co, ovšem kromě... konce. A bude pokračování? Možná... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Příjde mi to jako nešťastný mišmaš všeho možnýho, co jen v takovém fantasy-anime světě můžete najít. A popravdě; nejsem vůbec spokojená s vývojem některých postav. Momentálně vychází pokračování, ale nejsem si jistá, zda-li ho chci vidět. Možná v temné chvilce, kdy mě popadne záchvat "chci vědět všechno", ale to si spíš přečtu mangu D.Gray-mana (přece jen to anime taky "nedopadne"). Ale jako reklama na hru to poslouží dobře. :-) ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem si řikal, že to má celkem zajímavej příběh, ale postupným sledováním jsem zjistil, že to je skoro naprostá blbost. Zaprvé je tu příliš mnoho věcí a vzhledem k té délce to nemůže být ani dobře zpracováno. Hudba a animace nejsou zrovna v ucházejícím stavu. Postava Lloyda je naprosto iritující. Navíc onen mix technologií, magie a středověku je opravdu nešťastný. Připadá mi to, jako kdyby chtěli tam autoři dát od každýho trochu, až z toho vznikl nejedlý eintopf. ()

Reklama

Reklama