Reklama

Reklama

Charlie Bontempo (Joe Pesci) a jeho žena Grace (Helen Mirren) vedou první legální nevěstinec v USA. Jmenuje se Love Ranch a sídlí v části Nevady, kde nepřekračují zákon. Graceina matka byla Madam, a tak Grace ví o tomto obchodě všechno. Iniciátorem byznysu byl však Charlie. Všechno jde hladce, ale potřebují ještě vyhazovače. Charlie uzavře smlouvu se slavným argentinským profesionálním boxerem Armandem Bruzou. Grace překvapuje, že Bruza je ochoten žít a trénovat v nevěstinci. Dalším překvapením je jeho zájem o ni, i když je vdaná a starší. Časem si však dělá nároky nejen na Grace, ale chce se stát i obchodním partnerem. Když Charlie vytuší, co se za jeho zády děje, dochází ke katastrofě. Film je natočen podle života skutečného manželského páru Joea a Sally Confortových, kteří si otevřeli v 70-tých letech první legální nevěstinec v USA "Mustang Ranch" v Nevadě. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Love Ranch (a.k.a. Hnízdo neřesti) si mě zpočátku získal dobře udělaným trailerem a přítomností mé oblíbenkyně - anglické grácie Hellen Mirren. Avšak po zhlédnutí musí konstatovat, že na mě snímek zapůsobil velmi průměrným dojmem, což je škoda, protože vedle Mirren se i Joe Pesci ujal své role velice dobře. Nějak jsem nedokázal uvěřit vztahu mezi Grace a Armandem - neměli tu potřebnou chemii. Námět nebyl vyloženě špatný, i když milostných trojúhelníků jsem viděl ve filmové podobě nespočet - z tuctovosti to vytáhlo prostředí nevěstince. Film, jenž stojí zejména na hereckých výkonech Mirren a Pesciho, vše ostatní je průměrná záležitost. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Příběh dvou stárnoucích majitelů bordelu, kteří se neštítí téměř ničeho, aby vydělali nějaké prachy. Oba protřelí byznysmeni úspěšně provozují vykřičený dům , jednoho dne se však manželka (Helen Mirren) majitele (Joe Pesci) dozví, že má rakovinu a že už jí moc času nezbývá. Svět pro ni dostane jiný rozměr a děj nabírá obrátek. Joe Pesci jako stárnoucí Italomafián hraje opět skvěle, ale celý film táhne především Helen Mirren, které člověk věří každé gesto, pohyb i větu. Scénář není nijak originální a ani se jím být nesnaží. Tvůrci věděli, že hlavní trumf mají v obsazení a evidentně neudělali nikde zásadnější chybu. Troufám si říct, že Love Ranch je velmi dobrý film...85% ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Krásný podhodnocený film! Zajímavý životní příběh, který tvůrci parádně obsadili. Hellen Mirren a joe Pesci jsou naprosto dokonalí! Do toho velmi příjemné překvapení v podobě Sergia Perise-Menchety! A k tomu přicmrndávali Gershon, Ling, Cranston a Manning. Výborná hudba, krásná výprava a spousta vtipu, který se překlene v lehkou depresi. Film, u kterého je podle mě nesmysl, že se neobjevil v kinech, protože se jedná o totální mainstream, který se bude líbit celké škále diváků. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Z filmu mám velmi rozporuplné pocity. Po pravdě řečeno jsem očekávala něco úplně jiného. Místo toho jsem sledovala trable jednoho milostného trojúhelníku. Ale abych film jenom nehaněla, tak musím říct, že jedna pozitivní věc tu byla nevšimla jsem si jí pouze já, ale všichni, co film viděli. Mezi Helen Mirren a Sergiem Peris-Menchetou fungovala parádní chemie. Takové jiskření jsem dlouho neviděla. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Kdesi v dáli, holky v "ráji"... Královna Alžběta řídí bordel a o tom to celé je. Co tady dělal Joe Pesci a Desperado, fakt nevím. Jak by napsal pseudointelktuálni druid, film je kompozičně slabý, nevyvážený, dramatické charaktery postav, nevhodná hudební kulisa a pak něco ve stylu o atmosféře, tady byla určo jiná jak u mě doma. Nebýt těch pár holek, nebylo by to ani na 3/10. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Herečka Helen Mirren řekla, že si přála moc tuto roli majitelky prvního zlegalizovaného nevěstince v roce 1971 ve Spojených státech amerických zahrát nejen proto, že je dle skutečného příběhu manželů Sally a Joe Conforteových, majitelů nevěstince Mustang Ranch v americkém státě Nevada, podle kterého film dostal dokonce originální anglický název, ale také proto, že se jí líbil námět i prostředí a že má ráda i 70. léta. Skutečný nevěstinec Mustang Ranch dokonce rovněž navštívila. (Lynette)
  • Když Grace (Hellen Mirren) kritizuje Charlieho (joe Pesci) klobouk, odpoví ji: "Who do you think you are, the queen of England?" tedy v překladu "Kdo si myslíš, že jsi, královna Anglie?". Helen Mirren hrála v minulosti anglickou královnu třikrát, a to ve filmech Šílenství krále Jiřího (1994), Královna Alžběta (2005) a ve filmu Královna (2006). (Stanislaus)
  • Režisér Taylor Hackford a Helen Mirren byly od roku 1985 manželi. Dvojice spolupracovala také na snímku Bílé noci (1985). (Lynette)

Reklama

Reklama