Reklama

Reklama

Nora Roberts: Pod nebem Montany

(TV film)
  • Česko Sladká Montana (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Mercy byl bohatý chovatel dobytka, který ve své poslední vůli odkázal svůj obrovský ranč v Montaně svým třem dcerám. Problém je v tom, že každá z nich má jinou matku, navzájem se vůbec neznají a otcova závěť skrývá jednu podmínku. Dcery zdědí svou část majetku pouze v případě, že spolu dokážou na ranči celý jeden rok společně žít. Ani jedna z dcer neočekává, že tohle vynucené rodinné shledání bude procházka růžovým sadem. Zároveň však žádná z nich nepředpokládá, že se mezi nimi bude pohybovat sabotér, který je odhodlán udělat vše pro jejich neúspěch. Tři nic netušící sestry se musí vyrovnat i s takovou nástrahou, jinak se můžou s dědictvím nadobro rozloučit! Čeká vás nezapomenutelný rodinný příběh o bohatství, lásce, tajemství a vraždě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Příjemná relaxace na nedělní odpoledne. Děj nás zavede na ranč, kde umírá její bohatý chovatel dobytka a odkazuje jí svým třem dcerám. Ale jak to tak bývá, dcery si hned ze začátku vjedou do vlasů a bude trvat hodně dlouhou dobu než se zpřátelí. Budou muset vyšetřit kdo nebo co jim vraždí dobytek po okolních pastvinách za pomoci místního šerifa. ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Nenáročný film, připomínající svým stylem daných dohromady několik dílů telenovely, herecké výkony nejsou špatné, ale každý krok je průhledný a jasný už od začátku... Spousty lidí odpočívají tím, že se koukají na jednoduché a nic neříkající seriály, sledují jen přírodu, kytky a tak, mě tohle samo o sobě bez solidního scénáře nic moc neříká a tak nedávám nijak velké hodnocení... ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, báječně jsem si odpočinul. Ani chvilku jsem se nenudil. Výborný výběr herců. DVD cover : Tři dcery Jacka Mercy'ego (Willa, Tess i Lily) vlastníka obrovského ranče v Montaně, jsou nevlastní sestry. Poprvé se setkávají na pohřbu otce, který každé z nich napsal jednu třetinu velkého majetku. Má to ale jeden háček : dcery budou muset rok bydlet spolu a vést i společně ranč. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem nečekal a přesně to jsem dostal. Filmy, který zapomenu se zítřejším budíkem. Příběh je celkem zajímavý, ale to je asi to jediné. Pak už jen 1-2 herci, kteří dokáží víc než jen mluvit. Když se mají projevit nějaké city nebo přijde na akci, tak film selhává nejvíc. Nakonec ale nenudí, protože jde o žánrově hodně pestrý film, kde se každou čtvrt hodinu mění téma. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bohatý rančer Jack Mercy splodil počas svojho bujarého života tri dcéry. Každú s inou ženou. Tie sa prvý krát stretnú až ako dospelé na jeho pohrebe. Hrdá kovbojka Willa, hollywoodska blondýna Tess a jemná Lily musia spoločne rok žiť a hospodáriť na rozľahlej farme, inak budú ukrátené o niekoľko miliónové dedičstvo. Príjemný televízny film, jemne thrillerovo ladený, odohrávajúci sa v krásnych prírodných scenériach "Sladkej Montany". ** ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama