Reklama

Reklama

Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě

(TV film)
  • USA Good Luck Charlie, It's Christmas! (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Teddy a Amy jsou na cestě za prarodiči odloučeni od zbytku rodiny. Pokoušejí se cestovat na vlastní pěst, ale nakonec musí být ve vánočním čase zachráněni. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

rigby 

všechny recenze uživatele

Klasický americký rodinný film s nezbytnými typy: trochu hystericky uječená maminka, předčasně zmoudřelá dcera, smolařský playboy synek, táta ňouma, přechytřelý mladší syn, roztomile užvatlaná holčička, věčně mladá babička a nestárnoucí dobrácký dědeček. Humor k popukání, protože těmhle očekávaným "vtipům" se za celý film divák nezasměje. Kýč z toho kouká na všechny strany, ale hlavně že to skončí velkým happyendem. Stop - ještě nezbytné nepovedené scény, které tomu nasadí tu pravou nefalšovanou pozlátkovou korunu. A chce se společně s maminkou zvracet. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nejdříve mi ta rodina přišla zralá na profackování a strašně odpudivá. Byla jsem pevně rozhodnutá, že to ani nedokoukám a budu to muset vypnout, abych nepřišla k ujmě na zdraví. Ale pak jsem se dokonce i bavila. Sice tenhle příběh nepřináší vůbec nic origálního a na začátku je zcela jasné jak vše dopadne, tak čas strávený s touto rodinkou uteče docela rychle. Na Disney Channel zabrousím velmi zřídka. ()

Reklama

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Typičtí Dunckenovi. Jejich Vánoční dovolená skončí jako v epizodách seriálu nějak špatně, ale vždy se u toho všichni pobavíme. Tenhle film mě tak strašně nutí chtít mít Vánoce. A o tom tenhle film je. Mě se tenhle snímek velmi líbil, bylo to suprové, a myslím, že i o kousek lepší než samotný seriál. Aspoň myslím... ()

Sifaka 

všechny recenze uživatele

V duchu seriálu, ale o krapet lepší, bavil jsem se a hlavně to hltá má 18ti měsíční dcera, která to viděla celé už asi desetkrát, takže za ni přidávám hvězdičku navíc. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Další ze stovek Disney filmů, další z desítek filmů udělaných pro Disneyho seriály. Velká výhoda je, že film je u konce dřív, než by se člověk nadál. Sám bych řekl, že má maximálně 60 minut. Možná, kdyby se jednalo o jinou rodinu a nebylo by to celé moderní (až moc), tak by byl film o stupeň lepší. Takhle se nejedná o nic extra a film vám z hlavy vyšumí (možná) ještě téhož dne. 44% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Aby film působil více jako film oproti seriálu Hodně štěstí, Charlie (od r. 2010), ztlumily se světla v kulisách a zesílily se venkovní světla. (LUKICKK)
  • Během paintballové války na konci filmu je slyšet tzv. „Wilhelm Scream“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama