Reklama

Reklama

Can I Call You

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Austrálie, 2006, 10 min

Obsahy(1)

Křehká Mary se pokouší přes seznamku konečně najít toho pravého. Bohužel nikdy dopředu neodhadneš podle fotky a pár rozhovorů po chatu, jak se ten člověk chová ve skutečnosti. No a tak co čert nechtěl, na rande do restaurace dorazí „nervák“ John. Jiskra mezi nimi skutečně přeskočí, ale trochu jiná než si možná myslíte. Oba dva totiž v sobě něco dusí… (SOLOM.)

(více)

Recenze (8)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi vydařený kraťas. Aneb nikdy nevěřte protějšku ze seznamky, jak se na první pohled zdá. Nikdy nedejte na první dojem a hlavně se nechovejte jako psychopatičtí magoři z hororových filmů. Jinak se může klidně stát, že skončíte někde úplně jinde a úplně jinak, než jste očekávali. Can I Call You má skvěle obsazené herce, je napínavý a pointa je nečekaná a žánrově velmi svěží. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Ouuu, tak toto bol nečakaný zásek priamo na to pravé hororové miesto v rámci krátkometrážnej novodobej tvorby. Zdá sa, že režisér Edward Lyons má toho v rámci žánru dosť napozerané a tým pádom vie ako potešiť. Síce nie je to nič nové v rámci krátkeho hororu, ale komu by to vadilo. Veď tento príbeh o milom zoznámení Mary a Johna, ktorý ju nehodlal pustiť len tak, je tak sladko natočený, že tento kraťas, plný toho pravého hororového, zasiahol naplno moje zmysly. Veľká pochvala produkcii a samozrejme aj sladkej Mary, ktorá sa v živote nestratí. Žienka jedna :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tento snímek je vážně dobrý. Australané dokázali divákovi nabídnout přesně to, co od nich očekával. Přes pomalejší rozjezd (ten byl jen zahřívací kolo) se následně rozjede solidní podívaná, ve které nechybí napětí, akce ani překvapivý závěr. Všechno to pěkně odsýpalo, herci si vedli taky dobře a co víc, líbilo se mi to tak, že tento short určitě nevidím naposledy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V dnešnej pohnutej dobe ( #MeToo ) by to už nefungovalo. Ale keďže sa poniektorí ešte snažíme udržať si zdraví rozum, tak takýto v roku 2018 už nekorektný a nespravodlivý (?) snímoček poteší. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Já tyhle rádoby šokantní pointy a závěry moc nemusím. Celý děj je dost o ničem, napětí je slabé, hlavně mě strašně udivovalo, že se tam vůbec neřvalo. Home invasion naruby s nesympatickými herci a logickými mezerami. Moc se nepovedlo. ()

Reklama

Reklama