Reklama

Reklama

Neal 'N' Nikki

  • Indie नील और निक्की (více)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Kanadský kluk s indickými kořeny Neal souhlasí se svatbou, kterou mu dohodli rodiče, pod podmínkou, že posledních dvacet dnů si bude moct užít ve Vancouveru. Plány na to, aby si pořádně užil s tamní vnadnou částí ženské populace mu ale vždy překazí drzá a většinou opilá Nikki. (bolly.cz)

Recenze (3)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a pohodová blbůstka, která si mě získala obsazením hlavní dvojice a dialogy. I když se nejedná o prvoligové bollywoodské hvězdy, tak své osobité kouzlo mají bezpochyb. Indie si příliš neužijeme, neb se příběh odehrává celý v Kanadě, ale to nevadí. Přírodní scenérie jsou překrásné a pro našince i lépe uchopitelné. U. Chopru mám velmi rád a je mi vždy velmi líto, že toho nenahrál více. Jeho protějšek Tanishaa Mukerji ztvárnila potřeštěnou Nikki opravdu výborně. Oba mají mé sympatie a chemie mezi nimi fungovala výborně. Navíc jejich slovní přestřelky mě moc bavily. Ano, není to žádné megadílo, ale to mi vůbec nebránilo si to celé pěkně užít. Hudba v dobrém průměru. Čtyři slabší hvězdy. ()

Ezis 

všechny recenze uživatele

Takový nevyrovnaný film. Kdybych ho brala jako indickou romantickou komedii, byl by hrozný; kdybych ho brala jako film pro teenagery, byl by mezi nimi králem. Je to takový originálně, inteligentně a jakžtakž vkusně natočený zástupce hloupého a nevkusného žánru. Výsledek je takový, že některé scény jsou pubertálně nechutné, ale kompenzují to jiné s nádhernou kanadskou krajinou, vtipem a příjemným smyslem pro nesmysl. Celkově je to praštěná komedie, která si hraje s hollywoodskými i bollywoodskými klišé a někdy je i obrací naruby. Příjemně mě překvapilo, že na rozdíl od většiny bollywoodských filmů si svůj humorný nadhled udržela až do konce. Jako milovnice Kanady, hudby Salima a Sulaimana a choreografie Vaibhavi Merchant jsem si přišla na své. S herci to bylo horší, ale Tanisha Mukerji byla docela sympatická a správně ujetá. Film hodně stojí na úžasné chemii mezi ní a Udayem Choprou (po natáčení spolu začali chodit). A také na tom, že jim oběma skvěle sednou Vaibhaviiny choreografie. Nevím, jestli bych přála Bollywoodu víc takových filmů. Spíš asi ne. Tenhle nebyl špatný, ale jeden docela stačí. ()

Reklama

Reklama