Reklama

Reklama

Hrůzy noci

  • Velká Británie Fear in the Night (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena, která žije na internátní škole na anglickém venkově, si po nervovém zhroucení začne myslet, že ji někdo pronásleduje. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Napínavý psychothriller, co používá zvraty, které čekáte, jen proto, aby vás překvapil zvraty, které nečekáte. A zvraty následující tyhle zvraty. A pak ještě zvraty na zvratech. Je to znepokojivé a syrové a má to nářezovou scénu s brokovnicí a strašidelného Cushinga s rozbitými brýlemi, takže co víc si přát? Snad jen, aby ho tam bylo víc, protože se vším respektem k ostatním hercům, prostě ovládl každou scénu. Takže především na konci mohl mít víc prostoru. I takhle ale zatraceně dobrý film a něco, co od Hammeru po upírech a dalších monstrech možná úplně nečekáte. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Začátek je tajemný - visící nohy, pak napínavý - přepadení Peggy, co tu vypadá jako Jana Paulová, a následují dvě třetiny konverzačního dramatu, kdy si divák může tipovat, zda je Peggy cáklá, a nebo zda za vším někdo stojí. Nakonec se příběh rozjede naplno s mírným přesahem do hororu. Divák pak už sice ví, ale stejně čeká, jak celá věc dopadne. Collinsová opět v roli démonické ženy, Bates zde nepříjemně zamračený no a Cushing klasika, co nezklame. Hrázděné domy jsou skvostné! Lepší průměr i v rámci produkce Hammeru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Fear in the Night“ trochu trpí svým pomalým tempem a skutečností, že děj vlastně není až tak překvapivý, jak by se zdálo, ale i přes pomalé tempo je zde výborně budována atmosféra, která je založena hlavně na skvělých hereckých výkonech. Nemůžu si pomoct, ale studio Hammer tyhle thrillery prostě umělo a myslím, že jsou neprávem opomíjeny oproti ostatní hororové tvorbě tohoto legendárního britského studia. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Filmům studia Hammer, které se odehrávají v "současnosti" se většinou vyhýbám, přeci jen mám raději mlhu a staré hrady, ale tentokrát jsem udělal výjimku. A ne, že bych snad byl vyloženě naštvaný, ale tenhle film o dívce, která se se svým manželem přestěhuje do obří chlapecké školy, aby tady trpěla útoky podivného jednorukého muže, mě dvakrát nezaujal. Herci jsou do jednoho dobří, aby taky ne, ale příběh je poměrně nezajímavý a tempo se vleče jak rychlíky Českých drah. V rámci kompletace Hammerovské produkce Fear in the Night určitě zkoukněte, ale na sváteční večer si ho neschovávejte. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama