Reklama

Reklama

From Script to Sand: The Skorponok Desert Attack

všechny plakáty

Obsahy(1)

V tomto krátkom dokumente z natáčania je priblížená scénka, keď na vojakov zaútočí v púšti robotický škorpión. Vedúci technik od špeciálnych efektov Scott Farrar, povie o tom ako skombinovali skutočné zábery vojakov s tými digitálne dotváranými v počítači, k čomu mu dopomáhali aj pozdĺžne vlascové výbuchy piesku, pretvorené do vymrštenia škorpióna s pod zeme.

The Skorponok Desert Attack je k videniu ako „Film o filme“ na 2DVD Transformers v rámci bonusov s podporou Českých titulkov. (T2)

(více)

Recenze (3)

T2 

všechny recenze uživatele

Úrivok z natáčania, presnejšie scénka keď na vojakov v púšti útočí robotický Škorpión je v tomto dokumente podrobne vysvetlená ako vznikala. Má to čím zaujať, hlavne keď vojaci sa majú tváriť že ich niečo strašné prenasleduje. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Alright, let’s go to the tail, please.“ Tento kraťas poskytuje zajímavý náhled do zákulisí natáčení Transformerů. Je tu vidět, že výbuchy jsou reálné, jen škorpión byl dodělávaný počítačem. Finta s kobercem je šikovná, následný výbuch pak vypadá opravdu efektně. A trailerová scéna má něco do sebe, ten černoch vypadal, že mu jde opravdu o život. ()

Reklama

Reklama