Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katastrofický horor přivádí na svět jednu z nejpůsobivějších příšer filmového průmyslu. V roce 2003 se svět dozvěděl o strašlivém zemětřesení, které smetlo z povrchu zemského část Tokia a s ním i tisíce lidských životů. O dva roky později je v troskách nalezena kamera, která patřila dvěma nezvěstným americkým dokumentaristkám. Kazeta, kterou v ní najdou, začne odhalovat děsivé tajemství. Zničení japonské metropole nemá na svědomí přírodní pohroma, ale něco úplně jiného. Něco, co nelze nazvat jinak, než „monstrum“! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Enceladus odpad!

všechny recenze uživatele

V živote som nevidel väčšiu vykrádačku iného filmu ako bol tento. Cloverfield skopírovaný do posledného detailu a k tomu natočené tým najidiotskejším spôsobom ako sa dalo. Úplne rozhádzané a neprehľadné, kedže sa každých 10 sekúnd objavili nieekde inde. Ešteže občas začujem nejakú policajnú sirénu alebo výkrik, keďže väčšinu času ani nemám poňatie čo sa deje, pretože aj keď išlo o efekt, kamera je tak roztrasená, že nedokážem sa na to ani pozerať a všetko pripomína iba šmuhy. A oháňať sa tým, že som američanka človeku určite život nezachráni. Aspoň sa to odohrávalo v Japonsku, pretože USA sa stalo pre takéto katastrofy magnetom. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další bohužel podprůměrný film od Asylumu, teda film by nebyl špatný, přece jenom mi nepřijde špatné chození po městě a seznamování lidí, a napadání monstrem, ale ty střihy to je něco šíleného, každých pět vteřin střih a jsme úplně jinde, je to sice asi pro tvůrce výhoda že můžou tvořit scénář, během natáčení, či hho nemít vůbec, ale plno věcí je tím nevysvětleno a já se pak ptám "Kde se tam vzaly?" "Co tam dělají?" No prostě blbůstka, ale chtělo by to i více ukázaného Monstra, srovnávat s filmem Cloverfield? Je to slabší ale jen o minimum. ()

Reklama

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

The Asylum si zahrálo, jakože letí se štábem do Japonska, a natočilo tento přímo monstrózní exkrement. Aneb jak dát dohromady opravdu špatný film na motivy absolutně nesrovnatelného Cloverfieldu. Hromada naprosto ukrutných střihů, přechodů do černé obrazovky, nebo jen všemožných výpadků, které by v reálném případě netrumfla ani sebehorší kamera. Dvě hrdinky, které dokázaly po celo dobu natáčet akorát samy sebe, případně hlavně výstřih jedné z nich, a vést naprosto hloupé, opakující se dialogy (nenatáčej to vs. jsme američanky). Když už se něco mělo dít, bylo to opět o krátkých střizích a opakovaných záběrech, s občasným výskytem jakýchsi chapadel (toť celé to „Monstrum“, nazývané jako „Mizuči“). A aby toho nebylo málo, japonští herci a herečky, kteří jsou schopni říct hovadinu typu „kreslené filmy manga“. U 40. minuty jsem nevěděl, jak celou tuto hrůzu přežiju a když se vše dobralo přes tu všechnu šílenou nudu a utrpení svému konci, akorát jsem jásal. Jedna z nejhorších věcí, co jsem v roce 2017 měl možnost vidět. 5% za těžce marný pokus. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Potvora s chapadly, která je za celý film vidět pouze třikrát sotva vteřinu a která vypadá jako po obrně, likviduje Tokio a příšerně u toho řve. Mockbuster na stejnojmenný velkorozpočtový film je taktéž natočen ve stylu found footage. Námět by nebyl špatný, byť je neoriginální, ale je to tak příšerně natočený, že považuji filmový materiál za zcela zbytečně zničený. Špatné střihy evokují zhovadilost hlavních představitelek a nelogičnost jejich činů. Před potvorou utečou z města, prolezou jeskyní, aby se nakonec vrátili zpět. Sledováním této zhovadilosti je ztráta času. VAROVÁNÍ: SLEDOVÁNÍM TOHOTO SNÍMKU HROZÍ DUŠEVNÍ ÚJMA ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví na začátku i na konci snímku. (griph)
  • Během závěrečných titulků běží otázky ohledně globálního oteplování. (griph)

Reklama

Reklama