Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pevně se připoutejte, protože vás skupina agentů s nadpřirozenými schopnostmi vezme na napínavý a vzrušující výlet. Dobrodružství začíná ve chvíli, kdy Cassie (Dakota FanningVálka světů), která vidí do budoucnosti, přesvědčuje Nicka (Chris EvansFantastická čtyřka) s telekinetickými schopnostmi, aby jí pomohl ukořistit kufřík s tajemstvím za miliardy dolarů. Aby předstihli vládní agenty, musí do akce zasvětit i Alyssu (Camilla Belle10 000 př. n.l.), která dokáže ovládat cizí myšlenky. Právě ona může být jejich spásou – nebo prokletím. Ve vedlejší roli dokonale strhujícího filmu Push se objevuje na Cenu Akademie® nominovaný Djimon Hounsou (Krvavý diamant). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (442)

teutates 

všechny recenze uživatele

Áno Push... no ehm ako by som to napísal... snaha "bola", ale nebolo nikoho kto by to bol zatlačil do popredia. Nemám zdania či dané prevedenie má nejakú knižnú predlohu, alebo vzniklo len na podnet dnešnej "Hero - Age", avšak určitý potenciál by tuna bol. Chabý scénar, celkom zaujímavá hra s farbami, priemerné prevedenie a pár filmových "hvezd"... Dakota pobehujúca v rádobej sukni od Michelangela, prizvukujúca, že síce má 13 ale vyzerá na 14... wow. Mierne nadrogovaná Camilla, ktorá svojím važným pohľadom zmení pár osudov no a nakoniec Chris, ktorý to ako tak ustál, ale treba si povedať pravdu... bolo vôbec čo ustáť? Veľmi slabé, veľké sklamanie 4/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má svoje momenty, ale celkově patří k tomu slabšímu co v téhle mutatnské kategorii vzniklo. Příběh je zamotanější než rakouský preclík a to už vůbec nemluvím o občasném skákání do minulosti (půllitru piva a kartáčku na zuby) a různých předpovídaných budoucností. Naštěstí se sešla opravdu zajímavá herecká parta a kromě týpka Evanse tu máme občas opilou a velice ráznou Dakotu Fanning. Tihle dva celý snímek v podstatě odhláškujou a je vidět, že si padli do noty. No a na Camilu Belle bych mohl koukat v čemkoliv a kdykoliv. Bod navíc za téměř neokoukatelný Hong Kong. Silnější 3. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Byť originálny, inovačný? Áno, ale nie za každú cenu. Originálny námet bol totiž premrhaný príliš veľkou motiváciou zo strany režiséra. Aj keď je možno Paul McGuigan veľmi kvalitný režisér, mal by ostať pri komornejších filmoch. Tieto hi-tech vychytávky a iné veci, ktoré svojou originalitou robia film cool, totiž vie zvládnuť len malý počet režisérov tak, aby zanechali dobrý dojem. Veľa vecí mi však utkvelo v pamäti, niekde totiž múza kopla tvorcov naozaj silno, inokedy ale naopak vôbec takými to momentami sa to počas filmu striedalo stále. 3koda, že tie menej kvalitné prevažovali. A ani herci sa veľmi nepredviedli. 65%. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Atraktivní téma, slibná premisa nabízející možnost vytvořit inteligentní příběh, který není postaven jen na akci a efektech, a navíc tvůrce, který si dokáže vyhrát s vizuálem. Skvělý trailer navíc hodně sliboval. Přesto je výsledkem překvapivě nudná podívaná, která sice obsahuje několik povedených momentů (kulička, přestřelka telekinetiků) a předvede pár zajímavých schopností (Čichači schopní nahlédnout do minulosti), ale jinak se většinou zmateně motá kulisami Hong Kongu, plná nepozorností a chyb nejen ve vnitřní logice příběhu. Tuším jak to asi mělo vypadat, o to víc mě mrzí, že to tak nedopadlo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dívatelná oddechovka s dobrou klipovou kamerou nepřekračující hranici nesnesitelného střihu. Filmy s mutanty se zejména po úspěchu X-menů vyrojily jak podrážděné vosy. Většina z nich nejsou žádná veledíla, Push nevyjímaje. O výpujčkách a vykrádačkách filmů a seriálů snad ani netřeba psát, ostatně všechny se vykrádají navzájem a všechno už bylo řečeno v comicsech ( a vesměs lépe). Někdo hledá někoho, další někdo ho také hledá, a další a další a postavy se scházejí a nedůvěřují si. Čichači, řvouni, viděčky ( strašné slovo!), krváci... Mutanti s nepřekvapujícími schopnostmi se navzájem perou o jeden kufřík s drogou. K tomu hraje dobře vybraná hudba a jako kulisa jsou zvoleny futuristické mrakodrapy, na které je radost pohledět. Nejen díky dabingu mi Dakota připomínala Evannu Lynchovou ( Lenka Láskorádová), která by to možná zahrála i lépe. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

Související novinky

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Režisér Sherlocka cestuje časem

Režisér Sherlocka cestuje časem

15.08.2010

Paul McGuigan (foto) svými prvními filmy (u nás známe hlavně Nabít a zabít) sice zaujal, ale velkou díru do světa neudělal. Push vyloženě zklamalo. Za zářivý comeback však můžeme považovat režii dvou… (více)

Filmové kočky: Nová generace

Filmové kočky: Nová generace

27.01.2009

Jen předevčírem jsme psali o možné trojce Charlieho andílků, ve které by Drew, Cameron a Lucy dostaly mladší posilu. Už se i ví, kdo by to měl být – o filmovou kariéru se pokoušející Rihanna. A to… (více)

Bourne potkává X-Men

Bourne potkává X-Men

16.06.2008

Tak by se dal zjednodušeně popsat sci-fi thriller Push, který právě natáčí Paul McGuigan (Nabít a zabít). Odehrává se v tajném světě psychické špionáže. Chris Evans hraje mladíka Nicka, jehož otec… (více)

Reklama

Reklama