Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva volejbalové tímy z Južnej Kalifornie sú rozhodnuté dokázať, že sú tie najlepšie. Madonnas a Phantoms sú volejbaloví súperi a dlhodobí nepriatelia a neprajníci. Na ihrisku praktizujú drsnú rivalitu. Zdá sa, že tieto dve skupinky nemajú nič spoločné. No to len dovtedy, kým osud nezariadi, že sociálne a kultúrne bariéry, ktoré ich spájajú, sa prelomia. Sú rozhodnutí udržať sa spolu na ihrisku, aby sa tak dostali na majstrovstvá, si tímy uvedomia, o čom šport naozaj je. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Byla to sice Pekelně Předvídatelná Pitomina, ale natočené to bylo docela obstojně a vydržela jsem u toho, takže nevidím důvod proč filmu nedát aspoň tu jednu hvězdu. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Odpad je fakt moc silný podhodnocení tohodle snímku. Myslím, že hodnocení tak mezi dvěma a třema hvězdama si film zaslouží. Žádný super dílo to nebylo, neznám většinu lidí, kteří tam hráli, ale je mi to šumák. Atmosféru to mělo, koukat se na to dalo, tak proč odpad? Jako film na sobotní dopoledne, kdy to venku vypadá, že tam bude asi pršet, dobrý:-) ()

Reklama

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím jak vypadají skutečné americké církevní střední školy, ale vážně jejich studentky vypadají jako štětky z nějakého pouličního gangu? Každopádně holky v tomhle filmu mi vůbec nebyly sympatické a nevěřím, že by jim nějaký divák mohl fandit. Samotné volejbalové zápasy nejsou zajímavé a nemají vůbec žádné grády (což by u sportovního filmu měly aspoň trochu mít) a navíc do nich neustále hraje příšerná hudba. No a ten konec - "Tahle holka si po promoci koupila obchod s koblihami, tahle dělá v New Yorku do módy, tahle vyhrála jako asistentka trenéra ligu, tahle jela na olympiádu a přivezla zlato". Tady si z nás někdo dělá srandu. No prostě neuvěřitelně debilní pohádka pro teenagery, ale snad ani těm se tenhle film nemůže líbit. Ještě pár takových filmů a přestanu zapínat televizi jako kulisu... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama