Reklama

Reklama

Inspektor Gadget, případ létajícího draka

  • USA Inspector Gadget's Biggest Caper Ever
všechny plakáty

Obsahy(1)

Markham, starosta Metro City se rozhodne, že jeho město potřebuje nějakou atrakci, aby přilákalo turisty. Když se pak pod městským žalářem nalezne živé vejce pravěkého obřího draka, domnívá se, že má po starostech. Brzy poté ale doktor Claw se svými poskoky vejce unesou s úmyslem ovládnout svět. Gadget se vydá vejce dobýt zpět, ale dráče, které se mezitím vylíhlo, ho považuje za svůj oběd. V době mezi těmito událostmi se Penny, Brain, a Gadgetův pomocník vydají Gadgeta zachránit. Mezitím též vyjde najevo, že mladému dráčeti chutná železo. Roste jako z vody a když vyroste do velikosti autobusu, je na Gadgetovi, aby město zachránil před jeho běsněním. V napínavém vzdušném letu se Gadget snaží vyhnout dračím spárům a cvakajícím čelistem rapidně rostoucího, železo žeroucího draka útočícího na město. Podívaná je vzrušující o to více, že se odehrává v neuvěřitelně skutečné 3D animaci! (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu animovaných pojmov, ktorým 3D animácia uškodila. Nie že by pôvodná 2D animácia bola špičková, práve naopak, ale toto je ešte väčšia bieda. Biedne sú aj postavičky. Najhorším zo všetkého je ale tuctový a ničím zaujímavý príbeh, ktorý je prepletaný fakt trápnym humorom a častokrát aj stupiditou. ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Doufám, že už se nikdy na tenhle film nebudu muset koukat... Dialogy strašný, příběh zoufalej a celý je to zabalený v grafice Poldy 5.... /// 1* z lásky k původnímu kreslenýmu seriálu ()

kenileja odpad!

všechny recenze uživatele

Na obalu se zmiňuje "perfektní 3D animace", ale právě tahle zmiňovaná animace byla naprosto příšerná. Nic nebylo dopracované, barvy mdlé a efekty podprůměrné. To je jedna stránka. Druhou jsou postavy, které jsou prostě hloupé, inspektor Gadget je z nich nejhloupější. Nic tam nedávalo smysl a spousta vychytávek stylu "gadget" bylo vyloženě trapných. Mimochodem nikdy v životě jsem neslyšel tolikrát slovo "gadget", jako právě v tomhle video filmu. Všechno je gadget... Tohle nemá vůbec žádnou úroveň. ()

Reklama

Reklama