Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý podnikatel Justin Price chystá otevření nočního klubu, na který mu půjčuje peníze jeho přítel, mafián Tony Galper. Tonyho však v hádce nešťastnou náhodou usmrtí jeho bývalá žena Vanessa. Jelikož Justin je nyní Vanessiným milencem, pomůže jí zbavit se těla. Nepočítá ovšem s bulvárním novinářem Linwoodem Cobenem, jemuž se podařilo pořídit fotografie Tonyho mrtvoly. Linwood dvojici provinilců vydírá a tak Justinovi nezbyde, než sprovodit ze světa i jeho. Po vlezlém novináři se však objevuje ještě neodbytnější vyšetřovatel, poručík Columbo… (Česká televize)

(více)

Recenze (76)

jolly.rose 

všechny recenze uživatele

Snímek by si zasloužil asi tak za 3(dle mého hodnocení), kdyby ale nebyl poslední. Hodnotím to spíše jako absolutní rozloučení s Columbem. Další díl již natočen nebyl a nebude (v tomto složení), takže kruh se uzavírá. Zřejmě jsem viděla všechny díly, některé byly velmi zdařilé, jiné méně, absolutní propadák snad nebyl žádný. Nebudu zde řešit podrobnosti tohoto dílu, Dávám za pět - chci tím vzdát hodl Columbovi jako takovému s nezaměnitelným Peterem Falkem. ()

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(4/2015) / Tak a je dobojované, dnes som videl posledného Columba, poradové číslo 69. Tento posledný diel bol jediný, ktorý som doteraz nevidel, všetky ostatné určite viac ako dva krát. Na to aké má tento diel hodnotenia, obával som sa najhoršieho, ovšem posledná epizóda neni taká zlá, určite obstála. Columbo je stále Columbo, len to ostatné je už proste o velký kus inde. Celkovo ide o jeden z najzábavnejších seriálov a určite sa k nemu po nejakej dobe vrátim. (7/10) ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Lidi doma z toho byli nervózní.“ Je mi to nesmírně líto, ale rozloučení se sympaťákem Columbem bohužel nedopadlo moc dobře. Na tomto díle je dost znát, že je nový. Nejvíce asi typem kamery, obraz má méně syté tóny a celkově je chladnější. Prostředí nočního klubu, ve kterém se tento díl odehrává, k poručíkovi navzdory názvu vůbec nesedne. Ale abych jen nekřivdil, tak hlavní záporák je dostatečně slizký a hlavní záporačka zase dostatečně půvabná. A Columbo byl pořád takový, jakého mám rád. Jinak se ale na tento díl kouká dost špatně. ()

malylada

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední nostalgický díl, již s dědečkem Columbem. Moderní ráz úplně epizodě neprospívá, včetně nevýrazných zločinců, ale i tak to není nejhorší. Samotný zločin je docela banální a ne jeho vyřešení by nebylo třeba detektiva Columba, nicméně závěr při odhalování se náramně povedl. Bude mi chybět ten lišák se zašlým baloňákem, příšerným psem a stylovou popelnicí. Škoda jen, že nikdy nevystoupila jeho žena......7/10 ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Columbo jednadvacátého století. Tak to už není ono. Nová éra "columbovek", která odstartovala v roce 1989, v žádném případě nebyla špatná, ale tohle se vážně se nepovedlo. Falk je už starý a když ho vidíme, jak si ruku ráchá v záchodové míse, je nám ho skoro až líto. Co vlastně tomuhle filmu chybí? Vrah, který by byl poručíkovi důstojným protihráčem, jeho svérázné vyšetřovací metody, jeho osobitý humor, nějaká atmosféra a pořádné závěrečné usvědčení. Tedy to, co dělá Columba Columbem. Protože je to Columbo, dám aspoň tři hvězdičky, ale film sám o sobě si je nezaslouží. Mimochodem, zavražděného exmanžela zde hraje Carmine Giovinazzo (Danny z CSI NY) a zaměstnance klubu jménem Julius hraje Jorge Garcia (Hurley z Lost). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Columbo byl poručíkem po dobu nejméně 35 let, než byl povýšen. (ČSFD)
  • Bylo v plánu natočit také další díl série, Peter Falk a televizní společnost ABC se však nedohodli na scénáři. Příští případ měl být zasazen do prostředí modelů dámského spodního prádla, což však Peter Falk odmítal. (cheyene)

Reklama

Reklama