Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sylvie, která dělá ranní předpovědi počasí v televizi v Seattlu, zjistí, že jí podvedl přítel a udělá mu scénu během vysílání, následkem čehož je vyhozena. Okolnosti ji donutí nastěhovat se k mladšímu bratrovi a začít nový život. Když se snaží vyrovnat se s faktem, že ve svých 35 letech je nezaměstnaná, bez partnera i kvalitního bydlení, zjistí, že je až po uši zamilovaná do mladšího muže – nejlepšího kamaráda svého bratra. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

sona123 

všechny recenze uživatele

Z Rosničky jsem měla od začátku do konce velmi rozpačitý dojem. Je to béčkové. Hlavní hrdinka je vyžilá, nezáživná kráska, velká hysterka. Vtipné to není. Ale přesto mě to bavilo. Odpočala jsem si u toho. Byl to neskutečný relax, asi tím, jak to bylo prostoduché, o ničem. Na vyčištění hlavy jedinečné. Ale nevím, jestli by procházka do přírody neudělala lepší službu. Tak jinak - když to nejde do přírody, venku leje a vy máte děravý boty, Rosnička může být dobrou alternativou. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se bál, že film bude podobný Miss Conception. Weather Girl je takovou lehčí ukecanější, trošku sprostější . . spíše romantickou-komedií, která má díky skvělým hercům i něco do sebe a není, až zas tak nudná, jak zde někteří píšou. Některé scény jsou zdlouhavější a ukecanější, a díky dlouhým dialogům a některým otravným scénám za 3. Klasická americká blboučká romantická-komedie s tisíckrát ohranou zápletkou zabalená do nového hávu, která stačí pro pobavení po náročném dni . . nic víc nic míň. 55 % ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Docela roztomilá komedie, která tuctovou historku vylepšuje dobře napsanými dialogy a zajímavými postavami. P. J. Adams hraje kluka, který sice proklamativně nabízí jen sex, ale je jasné, že už od začátku mu jde konkrétně i o tu holku, šibalsky a přesvědčivě. Zatím hrál většinou jen v ubohostech, ale podle mě má skvělý potenciál. (tohle je fakt jeden z mála filmů, kdy vědomě porušuji pravidla svého hodnocení. Pravdivě je to na tři hvězdy. Ale zároveň je to pravdivě na min. 60 procent. /20. 10. 12/ ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

romantický film, téma láska a problém ve vztahu, , herci docela sympatičtí, a nemyslím si, že představitelka role rosničky by byla nesympatická, jsou daleko horší herečky, než je právě ona, ale co si nemůžu odpustit okomentovat je konec filmu. takto odflákutý konec jsem už dlouho neviděla, co to jako mělo být? to měl zavázaný režisér oči, a někdo mu našeptával jak udělat konec? nebo už neměly peníze na dotočení pořádného konce? no budiž., jako odpolední film kdyy není nic v tv proč ne, ale jako film v kině nebo nedejbože večer, tak to bych se unudila po celou dobu dívání., ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Proč? Proč někdo po tisící natočil něco takového? Proč? Proč někdo napsal tak vtipu i intelektu prostý scénář? Proč někdo tak odfláknul režijní práci? Proč? Proč se sešla parta ochotníků a předstírala, že jsou opravdovými herci, kteří hrají v opravdové komedii? A hlavně, proč jsem se jenom, já hloupá, na to dívala? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama