Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh čtyř lidí, kteří se souhrou náhod poznají a začnou mít rádi. Camille, která v noci uklízí kanceláře, ve volném čase maluje krásné obrazy. Plachý, citlivý a samotářský Philibert je mladý aristokrat zblázněný do historie. Mužný a něžný Franck, který se živí jako kuchař, má hluboce rád svou křehkou a okouzlující babičku Paulette. Ti čtyři se společně naučí mírnit své pochybnosti a trápení, ale také dívat se dopředu a plnit si své sny. Objeví jeden druhého a pochopí, že nejsilnější jsou "prostě spolu". (gardenlady)

(více)

Recenze (70)

Foo 

všechny recenze uživatele

Idilické, hezky plynoucí, lehce předvídatelné. Líbí se mi, jaký mají vztah ke starším lidem. Taky mám hrozně ráda svoji babičku a nechápu ty lidi, co dokážou být zlí a nevšímavý. Film je dobrý pro klidný večer, kdy žena zůstane sama doma, otevře si lahvinku červeného vína a chce nechat čas jen tak plynout. Červené víno pomůže přenést se přes romantický konec. Guillaume Canet je dobrý herec a bez košile mu to taky sluší. Tento žánr není moc můj styl, přesto, líbilo se mi to. ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

európske filmy sú odlišné od tých amerických....jednoducho obyčajný príbeh , o existencii obyčajných ľudí s ktorých každý prežíva každodenné starosti a radosti ktoré život prináša. Veľkým negatívom je presladená záverečná scéna kedy si každý s hrdinov splnil svoj ciel. Audrey skvelý výkon ako vždy, samozrejme i ostatný herci sa jej vyrovnali. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie. Přesto je na ní něco neobvyklého. Jsou v ní lidé s normálními problémy, staří lidé, nemoci a i deprese. Tohle všechno obvykle v tomto žánru tvůrci nezobrazují. Tady máme život sice taky přikrášlený, ale ne zas tak moc. Jen konec musí být dobrý jako u každé správné romantiky. Hlavní postavy jsou dobře napsané i zahrané, příjemný film na nedělní večer.70% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Naše životní zkušenost je něco, co nemůžeme popřít. Člověk dokáže filozofii života použít v různých situacích a to tak, aby se cítil dobře, provinile anebo lhostejně. Co je lepší? Prožít bolest nebo být osamělý? V tomto příběhu různé postavy proplouvají svým osudem a prožívají své strasti i radosti života. Osudem stejně tak nudným jako zábavným. Stejně jako plného úsměvů a zklamání. Každá postava čelí nějaké výzvě. Každý má svůj sen, snaží se ho naplnit a zároveň v tom pomoci i ostatním a to prostřednictvím povzbuzení a podpory. Snímek je pro určitý okruh diváků, neboť ostatní, kteří na takovéto věci nejsou, se u sledování budou až neskutečně nudit. Ti zasvěcení naopak dostanou osvěžující příběh, který zapůsobí jako vánek v myšlenkách. Takových filmů vskutku moc není. ()

Ducharme odpad!

všechny recenze uživatele

Brakoidní snímek se zápletkou naprosto o ničem, okořeněný postavami naprosto o ničem a doplněný koncem naprosto o ničem - aneb jedna ze zajímavějších podívaných novodobé francouzské tvorby. Kritiky vychvalovaná, dle mě dnes naprosto přeceňovaná, Audrey Tautou už bohužel asi nikdy nezopakuje perfektní výkon z Amélie, popřípadě Příliš dlouhých zásnub, takže nejzajímavějším zůstává Guillaume Canet, což činí finální dojem z filmu ještě tristnějším. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Film je adaptací úspěšného stejnojmenného románu Anny Gavaldy. (gardenlady)
  • V knihe sa Camille (Audrey Tautou) narodila v roku 1977, vo filme v roku 1980. (Fanita)

Reklama

Reklama