Reklama

Reklama

The Spirit of Christmas

  • USA Jesus vs. Frosty
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Thriller
USA, 1992, 4 min

Obsahy(1)

Štyria chlapci postavia snehuliaka. Napriek varovaniu jedného z nich mu dajú na hlavu klobúk, ktorým ho oživia. To však určite nebol dobrý nápad, lebo snehuliak rozhodne nepatrí medzi priateľské stvorenie a chystá sa ich zabiť. Zdá sa, že jediný kto im môže pomôcť prežiť je Ježiš. Spirit of Christmas je krátky animovaný film, ktorý stál pri zrode dnes už kultového seriálu South Park. (pivo)

(více)

Recenze (28)

PEZ 

všechny recenze uživatele

Studentsky kratas od legendarneho dua Parker/Stone. Prvy v nekonecnej rade (ratajuc cely South Park). Tiez znamy ako "Jesus vs Frosty" (kedze tri roky na to vznikol remake s rovnakym nazvom). Jednotlive postavy maju este pomiesane mena, ale zabava je to uz teraz. Predzvest toho co nas v najblizsich rokoch caka - absurdita, vtip a samozrejme nemoze chybat poucenie. :) ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Druhý Spirit of Christmas (Santa vs Jesus) je ještě lepší, ale i tohle je tak akorát zábavné a zároveň historicky důležité, abych to ocenil 80%. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

dnešní south park ještě v plenkách, ale každý začátek je těžký... tenhle příběh opravdu moc velkou myšlenku neměl, k animaci (i když to asi byl záměr?) se snad ani vyjadřovat nemusím... je to slabé, ale možná právě díky tomu přišlo na svět tolik skvělých epizod South Parku! ...50%... k vidění (v nevalné kvalitě) zde: The Spirit of Christmas ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

South Park jsem nikdy neměl moc rád a tento už téměř 20 let starý kraťas, který stál pravděpodobně za zrodem pozdějšího seriálu, mě nijak zvlášť nezaujal. Pro mě nezajímavé a nevtipné. Pro milovníky SP ovšem povinnost. ()

Zajímavosti (4)

  • Kenny je v tomto filmu pojmenována postava připomínající spíše Cartmana a ne chlapec v typické oranžové mikině s kapucí. (Murysek)
  • Celý snímek byl natočen na 8mm kameru jen za pomoci barevného papíru a lepidla. (Ruuzha)

Reklama

Reklama