Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorská vydavatelka knih Kate Wilkinsonová miluje básníka Matta Harrisona, ale ten ji nečekaně opustí ve chvíli, kdy naplánovala oslavu na počest jeho první vydané sbírky. Odejde, aniž by pohlédl na stříbrné chrastítko, jímž mu žena chtěla sdělit, že je těhotná. Zrazená Kate však poté dostane od Matta zásilku s deníkem jeho první manželky a začne ho číst hlavně proto, že milenec vždy odmítal hovořit o své minulosti. Osudy Kate v přítomnosti a Suzanne v minulosti se protnou, mezery o Mattově životě se zaplní a Kate pochopí, co ho může znovu vrátit do života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

sona123 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo zlé. Prolínání dvou osudů, dějových linek. Christina Applegate už bez taťky Al Bundy, starší, vyzrálejší, velmi sympatická. Příběh melodramatický, ale přesně tohle jsem čekala. Slušný televizní film. ()

fw.nina 

všechny recenze uživatele

Tiež som čítala najprv knižné spracovanie tohto príbehu. Po pár rokoch som po Pattersonovej knihe opäť siahla a len dnes som znenazdania zistila, že príbeh Susan, Matta a Kate bol sfilmovaný. Napriek tomu, že Christinu Applegate skutočne neobľubujem a v roli nežnej, drobučkej Susan (ako ju opísal autor) som si túto devu nevedela (ani nechcela) predstaviť, jej teraz patrí moje uznanie. ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

U obrazovky jsem vydržela jen díky žehlení a díky Christině Applegate, protože jsem předokládala, že když tam hraje ona, děj se postupně rozjede a bude na co koukat. Bohužel filmy typu Rosamunde Pilcher opravdu nemusím a tenhle tam podle mě patří. Otřesná doprovodná hudba a herecké výkony za pět korun. Nikdy více. ()

Lenii 

všechny recenze uživatele

Četla jsem knižní předlohu. Už je to nějakou dobu, ale kniha se mi strašně moc líbila, a tak jsem se na film docela hodně těšila. Ale jak to tak bývá, když jste okouzleni knihou, tak ne vždy jste i okouzleni filmem. Ve filmu je občas nějaká ta odchylka od knihy a nevím, zda se mi to zamlouvalo či ne. Také proto, že jsem vlastně věděla děj filmu a také znala jeho konec, tak mě film nepohltil zase tolik, kolik bych čekala. Ale herecké výkony se mi dost líbily. Především Matt se Suzanne a Matt s Kate. Je tam vidět ta odlišnost dvou úplně jiných lidí. A jak zde bylo i zmíněno, byly zde velice pěkné záběry přírody, ostrova. 65% ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Možná spíš dvouhvězdičková záležitost, ale musím se přiklonit ke třem a to kvůli krásným záběrům z Martas Vineyard. Jinak asi nemá cenu v tomhle případě hodnocení moc rozpatlávat. Takže ve zkratce: Děj je ve finále celkem prostý a téma nepříliš originální, ale je z něj "vyvařeno" úplné maximum. Herecké výkony průměrné, ale důstojné. Nic co by vás vyloženě otrávilo, ale taky nic moc, proč byste toužili vidět to znovu. Nicméně minimálně kvůli těm několika krásným záběrům stojí film za shlédnutí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama