Reklama

Reklama

Podľa skutočného príbehu. V r. 1989 si Debbie Smithová žila pokojným životom domácej ženy. Jej manžel Rob bol policajným dôstojníkom. Spolu mali dve deti. Ale jedného dňa sa všetko skončilo: zatiaľ čo jej manžel spal na poschodí ich domu, Debbie ktosi vytiahol z kuchyne a znásilnil ju v lese. Musela prejsť zdĺhavým vyšetrovacím procesom, vyšetreniami... Žila plná obáv a strachu. Po šiestich rokoch dolapili násilníka vďaka testom DNA. Debbie, po tom, čo zistila koľko takýchto skutkov zostane nepotrestaných, sa rozhodla zabrániť utrpeniu žien pri zdĺhavom čakaní na spravodlivosť. Rozhodla sa zmeniť zákon. Jej legislatívna iniciatíva urýchlila vyšetrovanie znásilnení pomocou testov DNA. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Stává se mi tady poměrně často. Věrodné a skvěle zahrané role jsou považované za zmatené a příběh, který není výplodem šíleného scénáristy, ale napsán životem a také velmi věrně podaný. Hlavní role je přímo úžasná, až jsem chvílemi Debbie za její fóbii nesnášel. Asi je doba filmů jaku Hunger games, Strážci galaxie...a tenhle je na zabití času než se nadlábneme. Navíc je to takový americký díl Dobrodružství kriminalistiky o využití DNA. Je mi recenzentů líto, ale chyba je na vaší straně. ()

Šípek 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma, ačkoliv zde viděno očima té ženy působí trochu nedotaženě, navíc ty časové skoky jsou opravdu nelogicky střižené a brání průchodu citů a pocitů. Nakonec ale jako televizní film určený pro pozdní noční hodiny je to docela dobré a už jen pro sympatický kanadský původ a střídmost mohu s klidným svědomím i takto v celku pozitivně hodnotit. ()

Bgraphy 

všechny recenze uživatele

Téměř nesnesitelný cajdák o velkém ženském problému. Nevěrohodně podané, zmatené....bez akce zato s prostoji s dějem kde se nic neděje.... ()

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

Ten film byl takovej zmatenej, hlavně v těch skocéch v čase, které nebyli potřeba tak hloupě ukazovat (najednou, aniž si člověk uvědomí, je skok o 5 let a pak o jeden měsíc - zbytečnost) a ta druhá dějová linka s kongresmankou a tím chlápkem z kriminálky by tam vůbec nemusela bejt. Ale jinak jsem na to čuměl do čtyř do rána, takže si to zaslouží 3 hvězdy ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno v Montréalu (Québec, Kanada). (Peltaga)

Reklama

Reklama