Reklama

Reklama

Late Summer

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
USA, 2001, 28 min

Obsahy(1)

Linie děje sleduje zkušenosti mladého teenagera, který je po smrti svého otce poslán trávit nějaký čas se svou tetou a strýcem. Po příjezdu se ho ujímá jeho starší bratranec Josh, který se snaží mladšímu příbuznému předat poznatky o smyslu života, sexualitě a sebevědomí. (Wences)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Nádherný kraťas, který začíná tak, že se fotograf Adam dívá na svou první lásku, na fotku svého bratrance těsně před jeho smrtí. To se často nevidí, aby se starší skorodospělec tak laskavě a s citem věnoval svému mladšímu bratranci, měl pro něj tolik pochopení, většinou se ti "starší" povyšují a cítí se již dospělými. Joshe bezvadně zahrál Chris Nee a také mi bylo příjemné, že starší i mladší Adam se sobě opravdu hodně podobali. Celé to bylo takové vkusné. 9989 ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh pozdního léta, který skončí tragicky ve chvíli, kdy bylo vše tak hezké... Tak by se jednou větou též dalo napsat pod tento film. Mladý Adam, nesmělý čtrnáctiletý chlapec se dostává z lehké apatie po smrti otce díky svému staršímu bratranci Joshovi, který má rád život a užívá ho plnými doušky a zároveň zasvěcuje Adama do mnoha věcí, co to s tím přináší. Vztah Adama se stává stále hlubší, když tu zasáhne nečekaná targédie, která vše ukončí...Ale krásné vzpomínky na to pozdní léto Adamovi už zůstanou napořád. Hezký snímek, pro jeho tragický konec dávám ale jen 4 hvězdičky. ()

Reklama

Reklama