Reklama

Reklama

Princezna slunce

  • Francie La Reine soleil (více)

Obsahy(1)

Princezna Akhesa je dcerou mocného egyptského faraóna. Ovšem trochu paličatou a neposlušnou dcerou. Když se dozví, že moc jejího otce je v ohrožení, rozhodne se vyhledat svou matku, která žije léta v ústraní, a požádá ji o pomoc. Spolu s ní se na dlouhou cestu cestu vydá i princ Tut, o kterém si sice Akhesa myslí, že je zbabělec a ufňukanec. Během jejich společných dobrodružství ale změní názor... (Kahalan)

(více)

Recenze (13)

kitano 

všechny recenze uživatele

Nevinna vec, ktora sice nicim nevycnieva nad priemer (skor naopak), ale pozera sa na to prijemne. Urcite zaujme vektorova pocitacova animacia, ktora sa velmi slusne maskuje za kreslenu (ani nahodou vsak nedosahuje jej detailnost). Velmi nepekne vsak posobia bitmapove efekty (napr ohen), ktore do grafiky okato nepasuju. (5.8/10) ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná pohádka inspirovaná starověkým Egyptem. Většina postav má reálný základ, a přenese ho i do tohoto příběhu. Dokonce i Chetita Zannanza existoval. I když jsem dle galerie považoval za Řeka a jeho jméno považoval za jméno pro mexického banditu, tak to byl princ a syn vládce chetitské říše Šuppiluliumaše I. (to jméno jsem musel napsat). Hlavní postavou je však princ Akhesa neboli Anchesenamon rozená Anchesenpaaton, taky jsem to musel napsat. Pak je tu princ Tut neboli slavný Tutanchamon. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Sympatický animovaný příběh z mého milovaného Egypta, který jsem neměla tu čest ještě navštívit. Příběh je milý, na-pí-na-vý, celkem svižný a jako správná pohádka má i dobrý konec a tak to má být. :-) Určitě doporučuju ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

A mne sa to páčilo! Animácia príjemná a príbeh tiež. Koniec filmu, keď sme sa presunuli do pyramídy - hrobky ma veľmi bavil a preto dávam 4 hviezdy. Jednu musím strhnúť za niekedy až príliš detinský humor. Tvorcovia mohli kľudne ísť ďalej a urobiť z toho slušný animák. No bohužiaľ sa tak nestalo. Škoda. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama