Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (352)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Práskač se dá shrnout jako slušně natočený thriller o infiltraci do zločinecké organizace, obchodující s drogami. Připomínalo mi to trochu film Miami Vice. Jenom tu nebyla žádná milostná linie. Dwayne mě zde opět přesvědčil, že to není jenom hromada svalů, ale že umí i velmi dobře hrát. Zejména rozhovory tváří tvář s drogovými bossy byly velice věrohodně natočeny a u Rocka jsem cítil ten respekt z mafiánů až ke mě do obýváku. Závěrečná honička a pár akčních scén byly solidně natočeny. Na tom měla největší podíl kamera, tu měl pod taktovkou evidentně profík. V konečném součtu to dělá 75%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Průměrný scénář brání práskající Skále být něčím víc. Mizerné poselství o zneužitelných dírách v zákonech a taťkovské snaze boje za starou rodinu (za cenu riskování života té nové) má štěstí, že ji napsal sám život, protože tohle by jinak divák nezbaštil. Co mě ale potěšilo je výborné herecké obsazení. The Rock je příjemně obyčejný, vyděšený, nejednou dostane na budku a ryje hubou v hlíně. Pravý opak je nedoktnutelných borců, co vymlátí se zavřenýma očima a jednou tou jeho robustní pazourou, deset dalších borců. Jeho parťák (starý známý Shane z ŽIVÝCH MRTVOL) Jon Bernthal je rovněž výborný a jeho nejednoznačná postava je skoro to nejlepší na celém filmu, ještě spolu s fousatým Barry Pepperem. Závěrečné pošťuchování v kamiónu je skvěle natočené a režisérovy bych se nebál svěřit něco většího. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Keď sa človek chystá na nový film Dwayna Johnsona, najskôr očakáva aspoň šestnásť ľudí zmlátených do bezvedomia a počet vystrieľaných nábojov, ktorý pôjde do trojciferných čísel. Práskač ale vo svojich upútavkách jasne naznačil, že tentoraz to bude iné a Johnson chce vsádzať skôr na dramatickú a realistickú rovinu ako na akciu. Pre niekoho to bol šok, pre iného milé prekvapenie, avšak tvorcovia sa skrátka rozhodli urobiť z bývalej wrestlingovej hviezdy obyčajného človeka. A nakoniec to nebol vôbec zlý nápad. Tento film pripomína Kontraband. V oboch prípadoch uvedú hlavných hrdinov do výstredných a nepredstaviteľných situácií ich vlastní príbuzní. V oboch filmoch hrajú veľké hviezdy (tu Dwayne "The Rock" Johnson, tam Mark Wahlberg). Ak ste film Kontraband videli, tak teraz už určite do značnej miery viete, čo od Práskača očakávať. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

podpriemerný a pomerne nudný thriller, ktorý má jedinú zaujímavú vec (pre mňa): susan sarandom je prvá žena po šešťdesiatke, ktorá dokázala naštartovať moje erotické fantázie - ak moja žena bude takto vyzerať v takom veku, budem ten najšťastnejší muž na svete - aj keď to asi nebudem vedieť v tom veku patrične využiť... :( ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

První polovina vyloženě nudí. Nejedná se o žádnou akční pecku a Rock je zde úplně normální chlap, táta od rodiny. Druhá polovina se pak ale příjemně rozjede a úplný závěr a finále je moc fajn. Právě protože si zde Dwayne nehraje na žádnýho zabijáka, je ve výsledku ten opravdovej frajer ... Čekal jsem mnohem víc,ale i takberu, ok ... Rock rullezz ... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • V akčních scénách spolu s agentem Cooperem (Barry Pepper) účinkuje 98 % reálných agentů DEA, jen 2 % z celkového počtu jsou herci. (Roman.Ticka)
  • Film je založený na skutočnom príbehu Jamesa Settembrina, ktorý pomáhal odhaľovať obchodníkov s drogami, aby jeho synovi skrátili dĺžku trestu vo väzení. (Astonko)
  • Natáčanie filmu trvalo 35 dní a prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama