Reklama

Reklama

Ginga eijú densecu Gaiden - Sen oku no hoši, sen oku no hikari

(série)
  • Japonsko Senoku no Hoshi, Senoku no Hikari (více)
Japonsko, 1998, 10 h 24 min (Minutáž: 26 min)

Předloha:

Jošiki Tanaka (kniha)

Scénář:

Kawanaka Šimao

Kamera:

Takaši Azuhata

Hrají:

Šúiči Ikeda, Keiiči Noda, Šin'ičiró Miki, Teššó Genda, Hozumi Góda, Norio Wakamoto, Daisuke Góri, Osamu Saka, Kazuhiko Inoue, Mari Joko'o, Kósei Tomita (více)
(další profese)

Epizody(24)

Recenze (3)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto seriálu máme možnost opět vstoupit do světa LoGH a lépe poznat říšské vojáky, jenže... s těmi jsme se už v 110-dílném seriálu seznámili, a to zatraceně podrobně. A 100 000 000 000 hvězd nám už mnoho dalšího nenabízí. Také chybí ona globální interakce mnoha postav. To je zřejmě dáno tím, že nesledujeme souvislou dějovou linii, ale oddělené příběhy ze života Reinharda a Siegfrieda. Do světa LoGH jsem se vrátil rád, ale už to nebylo ono. Slabé **** ()

Genryuusai 

všechny recenze uživatele

Krátké ucelené příběhy ze života mi nepřijdou pro LoGH fanservis jako špatná volba. Když se přimhouří oko nad občasnou Reinhartovou přehnanou dokonalostí, je to imho zábava na úrovni celého seriálu. Navíc to má drobné plus v tom, že příběhy nijak moc nenavazují a dá se na to dívat jednou za čas. ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé pro ty, co už viděli původní seriál, nicneříkající pro neznalce. I přesto, že to je prequel. Tentokrát tu máme jasně definované hlavní postavy (Reinhard a Kircheis), které jsou centrem dění po 90% celého seriálu i když 2. polovina začala mírně připomínat originál. 8.5/10 ()

Reklama

Reklama