Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dálnice a spojovací uzly v okolí hlavního města planety Coraab právě zažívají dopravní kolaps. V nekonečné koloně uvízla také dvojice detektivů převážející nebezpečného vězně. Od úspěšného dokončení úkolu je ale kromě množství aut dělí také řada nepříjemných překvapení... Film je volně ke stažení ZDE (oficiální text distributora)

Recenze (70)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +s trochou fantasie bych tomu prostředí dokázal uvěřit, celkem zajímavá zápletka a některé efekty a masky nebyli nejhorší -dějově mohlo být klidně obsáhlejší, více dialogů, více akce, nějaká další zápletka/// Tak konečně mám za sebou další film od režiséra filmů Toxymoron a Dalur, hned na úvod řeknu, škoda, že už nenatočil nějaký celovečerák i kdyby jen do televize. Mladých nadějných režisérů tu zase tolik není (nebo o nich nevím já) a tak se každá taková snaha musí cenit. Co se týče samotného filmu, tak ten nabízí spoustu originálních (neříkám že dokonalých) masek a postav. Nejvíc pobaví oba skeletoni a jejich vzájemné dialogy. Naopak některé postavy a scény jsou dost zvláštní, ale o to možná právě šlo. Popravdě čekal jsem ještě trochu víc od tohoto filmu, ale třeba se dočkám někdy příště./// Celkem 56%/// ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Z tohoto nadšeneckého sci-fi (variace na svět Star Wars?) snímku doslova sálá nadšení a chuť k točení filmů, tvůrci i herci se při přípravách a natáčení jistě dobře bavili, na diváky ale už asi moc nezbylo... Příště místo záplavy neologismů raději více logiky a dějové linky... Jako studentsko-amatérská performance vynikající, jako skutečný sci-fi film nepoužitelné... ()

Reklama

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Na Kubu Hussara jsem se velmi těšil. Ukázku snímku SKELETONI jsem onehdá viděl v nějakém pořadu na ČT2 a tajil se mi dech cože to tu ti chlapci točí. Až po dlouhých téměř pěti letech jsem se k tomu dostal a film jsem si pustil. Možná přehnané očekávání, možná doba ve které snímek vznikal to vše mě tak nějak utvrdilo v tom, že SKELETONI nejsou příliš dobrým filmem. Rád bych to ale ještě předtím než mě hyeny roztrhají vysvětlil. Totiž nepopírám obrovskou nadšenost Kuby Hussara i to, že v podstatě vypráví to co my hoši máme rádi (Blade Runner například) v naprosto úžasném cyberpunkovém stylu na českou republiku nevídaně. Nicméně nemyslím si, že to na nějaký větší film stačí. A protože se okolo filmu motám už taky pár let musím říci, že hvězdy které dávám si ode mě zaslouží hlavně tvůrci snímku a to i Jakub Hussar, který se nebál do toho jít. Zbytek si zatím musím nechat na jiný film od Trinity Pictures. A to protože tento snímek je jedno veliké CAMEO, klip v cyberpunkovém stylu na dálnici. Příběh je ale nulový, zápletka kýčovitá a nefunguje ani jako záměr. Různé skupenství hereckých "kulis" je pouze pro zasmání ale nevyvolává ono úžasné "oooooooooohhhhhhh", které by jistě v takovém stylovém snímku vyvolávat mělo. Jediné velké AH zazní v momentě kdy si uvědomíte, že tohle natočil student filmové školy, svépomocí a bez velkých holywoodských či i těch malých českých produkcí. Za to klobouk dolů. Těším se na další práce od Kuby Hussara...ale doufám, že...ne doufám přeji si aby to bylo s pořádným scénáristou protože pak tu máme velmi nadějného režiséra žánrových snímků. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Když jí nevím, mě to jaksi celé nějak minulo. Pár nápadů tam sice bylo zajímavých, ale jinak mě to prostě nebavilo, nudil jsem se u toho, humor tady taky na mě moc nezabral (úplně nejlepší je ta futuristická telenovela hned na začátku), děje je tu minimum a filmařsky to taky žádná sláva není. Pokus to byl sice nebyl úplně marný, snaha byla a tvůrci se při natáčení asi bavili, ale mě to prostě neoslovilo. 2* ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ako prívrženca sci-fi ma tento krátky český film veľmi potešil. Nízkorozpočtový snímok ma zaujal svojim vynaliezavým spracovaním, humorným nadhľadom a tiež dobrým námetom. Dvojica detektívov, Skeleton Holmes a Kostroun Wat-Son, uviazne na futuristickej dialnici pri transporte nebezpečného zločinca. Tam sa im prihodí niekoľko dosť nepríjemných vecí. Verím, že keby mal mladý režisér Jakub Hussar k dispozícii štedrú produkciu, dokáže natočiť veľmi kvalitný sci-fi film. *** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Režisér a scenárista Hussar se také podílel na návrzích kostýmů. (milaneg)
  • Spoluautor scénáře Vojtěch Bednář se ve filmu objevil jako vyděšený muž ve scéně, kdy dochází k brutalitě vůči Metamorfovi. (milaneg)

Reklama

Reklama