Reklama

Reklama

Šanghajský polibek

  • USA Shanghai Kiss
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Šílená teenagerka plná elánu Ady má dost odvahy na to, aby v autobuse oslovila smutného a životem ztrápeného čínského mladíka Liama. Z této nevinné konverzace se vyvine něco víc, tedy pro Ady, ta to bere jako "vážný vztah" a chce něco více než přátelství a tak se opovažuje Liama nazývat "svým klukem", jenže jemu se toto oslovení nelíbí a rozhodně si nemyslí, že s ní chodí, ale že jsou jen velmi dobří přátelé. Liam hledá povyražení a lásku všude jinde, Ady je pro něj jen ztřeštěné dítě, které ještě pořádně neví, co chce a co od života může očekávat. A tak to Liamovi jednoho dne všechno přeroste přes hlavu a rozhodne se odstěhovat pryč z Ameriky a to rovnou do Shanghaie. (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

BaronX 

všechny recenze uživatele

Takový velký-malý film, který si na nic nehraje - OSLAVA PŘIROZENOSTI A LIDSKÉ INDIVIDUALITY. Tak nějak se mi dostal do hlavy a pocit příjemně strávených 106 minut mě zaplavil jak vlna tsunami. PS: Kde najdu takové děvče jaké hraje Hayden Panettiere? To je to co každý hledá ... nic víc ... jen trochu spontánnosti. Ken Leung si svojí roli taky užil ... šáhnul si na dno a vytřískal ze sebe pořádnou porci poctivýho herectví. Mimochodem při srovnání záběrů LA a Šanghaj, Čína jasně vyhrává - nakopává amíkům pěkně pr... "DON´T Be SAD! You Look Sad, don´t be!!!" ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s překrásnou Hayden Panettiere a "tím tejpkem z Lost," která si na nic moc nehraje. Člověk se u toho sice neřáchá co minutu, takže je možná lepší to zařadit do žánru dramedy, ale Ken Leung obstarává i nějaké to hláškování. Hayden bohužel moc prostoru nedostává, což jsem vzhledem k plakátu nečekal a film se zaměřuje především na postavu Kena Leunga a jeho nerozhodnost. Střídání prostředí filmu rozhodně prospívá a je zajímavé sledovat střet kultur, byť zpracováno je to samozřejmě jen tak povrchně. ()

Reklama

muskcz 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka, která dokáže pozitivně naladit. Nečekal jsem od toho žádné zázraky, ale Hayden Panettiere zazářila a ani zmatený Američan Ken Leung, hledající vlastní identitu v ulicích Šanghaje, filmu neubírá na kvalitě. Jiskru tomu jistě dodává i příjemná hudba a pár výborných situačních vtípků. 80% "Wow. That was amazing! You know, I really believed you had genital herpes. Heh. ...Do you?!" ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli dost nesympatický a necharismatický americký Číňan, který kupodivu neumí čínský ani ň, nicméně díky čínské koprodukci ho to táhne zpět do domoviny svých rodičů. Nechápu, jak takovej týpek dokáže sbalit, nebo je sám sbalen takovými kundami a v podstatě všechny tři mu buď dají nebo chtějí dát během pár minut. Kor když víme, jak to mají tito asiaté s nádobíčkem že. Hayden je však krásná, sice trochu hloupoučká, ale dívá se na ní hezky. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Američan s čínskými kořeny netuší, co v životě chce, a snaží se prorazit jako začínající herec, což mu ani trochu nejde. Z jeho ponurého života ho vytrhne až mladinká "Barbie", která je natolik oražená, že se nebojí oslovit neznámého asiata v autobuse. Tahle dvojka spolu nějakou dobu chodí, ale on ji vnímá spíše jako o 12 let mladší kamarádku, ona jeho jako přítele. Aby on prozřel, musí se ještě vyspat s několika holkama, více či méně lehčí povahy, odcestovat do Šanghaje, objevit svět a minulost své rodiny, vyspat se s pár holkama, více či méně lehčí povahy, aby si uvědomil, jaké city vlastně k holčině pod zákonem cítí. ~~ A? Nenašel jsem v tom nic, co by nebylo už asi milionkrát jinde. Při pohledu na produkující společnosti se ale nedá pochybovat o cílové skupině a v takovém případě to zase taková tragédie asi nebude - Shanghai Kid Films. i přesto na tom ale stále nevidím víc než 2*. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama