Reklama

Reklama

Taylor (Sarah Blevins) byla od mládí přesvědčena, že smyslem života každé ženy je vášnivá láska, spokojené manželství a poklidný rodinný život. Ve svých 35 letech však stále nemá žádnou vážnou známost a její ideály se pomalu ale jistě rozplývají. Taylor se pokouší spolu se svými přáteli najít toho správného životního partnera, ale s dalšími pokusy přichází jen samá zklamání a jejich milostné schůzky připomínají noční můry. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

KdG 

všechny recenze uživatele

Úplný odpad to není, ale ztráta času ano. Film nemá spád, je děsně ukecaný, hlavní postavy jsou velmi nesympatické a konec je divnej. Každopádně bych to rozhodně nezařadil do škatulky komedie, páč se tam není čemu smát. ()

Reklama

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem, ako to pán režisér dokázal, ale podarilo sa mu to, čo dávno nikomu. Napriek tomu, že mal vo filme kopec sporo odetých slečien, veľa posteľových scén a množstvo hlbokých výstrihov, ja som sa častokrát pristihol pri tom, že rozmýšlam, čo mi treba zajtra nakúpiť a aké boli včera čísla v Lote. Takto sa teda pikantná komédia určite nerobí. ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Ti, kteří zde píší odpad, to buď vzdali po prvních pěti minutách, nebo jsou nepatrně přísnější než já. Začátek je vskutku odpadový, pak se to trochu zlepší. Nicméně velmi nepovedený scénář plný trapných situací a dialogů pokračuje, neinvenční a navíc neuměle dělaná režie také. Herci hrají pořád to samé nic, snad Jesse Burch jako když něco zahrál. Těsně nad hranicí odpadu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama